Fotball

Vidic tror på bedring

Nemanja Vidic er langt fra fornøyd med Manchester Uniteds sesongstart. Kapteinen innrømmer at laget har underprestert.

Nemanja Vidic tror at Manchester United vil heve seg.
  • NTB

Seks runder ut i Premier League-sesongen ligger United på nedre halvdel av tabellen. Avstanden til serieleder Arsenal er allerede på åtte poeng.

De to siste seriekampene er endt med ydmykende tap. Først ble det 1-4 i byderbyet mot Manchester City, mens West Bromwich overraskende vant 2-1 på Old Trafford sist helg.

— Vi må akseptere at det ikke har vært noen god start. Vi har ikke prestert slik vi har ønsket, og vi må også være realistiske og innse at vi har gjort noen feil, sier Vidic.

Møter bunnlag

Likevel tror serberen at motgangen vil snu for den regjerende seriemesteren. Lørdag er det bortekamp mot tabelljumbo Sunderland. Den kampen bør gi David Moyes' mannskap tre poeng.

— Dette laget har stort potensial, og vi jobber svært bra. Noen ganger kommer ikke de rette resultatene eller prestasjonene, men jeg er veldig positiv, forteller Vidic.

— Det viktigste er å forsvare seg bra. Hvis vi gjør det, har vi en god mulighet til å vinne trofeer, mener midtstopperen.

Sunderland har hatt en krisestart på sesongen. Laget står fortsatt uten seier, og Paulo Di Canio fikk sparken for snaut to uker siden. Kevin Ball har fått det midlertidige manageransvaret.

— Jeg har vært fornøyd med det jeg har sett på trening denne uken. Hvis vi ikke får det resultatet vi ønsker (mot United), er det ikke på grunn av mangel på innsats fra spillerne, sier Ball.

City-nedtur

Byrival City trenger også en opptur etter skuffende resultater den siste uken. Sist helg ble det 2-3-tap mot Aston Villa i serien, mens laget fikk bank og tapte 1-3 mot Bayern München i mesterligaen.

— Vi har hatt to skuffende resultater. Vi liker ikke å tape to kamper på rad. Vi har en vinnermentalitet i laget. Vi må få rettet det opp lørdag, sier Micah Richards.

Serieleder Arsenal spiller borte mot West Bromwich søndag.

Slik spilles 7. runde i engelsk Premier League:

Lørdag: Manchester C. – Everton (13.45), Cardiff – Newcastle (16.00), Fulham – Stoke (16.00), Hull – Aston Villa (16.00), Liverpool – Crystal Palace (16.00), Sunderland – Manchester U. (18.30).

Søndag: Norwich – Chelsea (14.30), Southampton – Swansea (14.30), Tottenham – West Ham (17.00), West Bromwich – Arsenal (17.00).

(©NTB)

Les mer om

  1. Manchester United