Fotball

Nytt tap for Inter og Mancini

Inter-trener Roberto Mancini har fått en dårlig start på sin retur til klubben. Søndag tapte Milano-laget 1-2 for Udinese.

Inter tapte 1-2 mot Udinese hjemme i Milano søndag. Foto: Alessandro Garofalo / Reuters / NTB scanpix

  • NTB

Inter nærmer seg faretruende noe som kan ligne på en bunnstrid etter søndagens tap. Mancini overtok roret i klubben i midten av november, men har foreløpig ikke klart å snu resultatene i riktig retning.

På sine tre første kamper i comebacket som Inter-trener har det blitt uavgjort i byderbyet mot Milan og tap for Roma. Søndag skulle han snu skuta, men slik gikk det ikke.

Hjemme på Giuseppe Meazza startet det bra. Maruo Icardi sendte vertene i ledelsen like før pause, men Udinese slo hardt tilbake.

Bruno Fernandes utlignet et kvarter etter pause, før Cyril Thereau ble matchvinner med sin scoring etter 71 minutter. Inter befinner seg nå på 12.-plass i ligaen.

Genoa på 3.-plass

Genoa fortsetter de sterke resultatene i italiensk serie A. Klubben står med ni kamper uten tap etter 1-0-seieren over Milan søndag.

Oppgjøret var en kamp om å innta 3.-plassen i ligaen. Begge vil med seier i toppoppgjøret klatre forbi Napoli, som hadde plasseringen før runden.

I en jevn batalje mot Milan var det Genoas Luca Antonellis som scoret det avgjørende målet for hjemmelaget etter 32 minutter. Scoringen, som kom etter en corner, skulle vise å bli avgjørende for ligaens store overraskelseslaget.

— Det er en drøm. Det er lang vei igjen, men i dag vant vi en veldig viktig kamp, sa Genoas Diego Perotti etter kampen.

Napoli snublet

Napoli møtte formlaget Empoli på hjemmebane og trengte seier for å beholde plassen blant de tre beste i Italia, men fikk en tøff start.

Etter 19 minutter satte spissen Simone Verdi inn 1-0 til gjestene. Daniele Rugani doblet ledelsen åtte minutter etter pause, men så slo Napoli tilbake.

Duvan Zapata startet opphentingen da han puttet ballen i nettet etter 67 minutter. I det 70. minutt ble Jonathan De Guzmán byttet inn, og kun to minutter senere utlignet han for vertene.

Napoli forsøkte å skaffe et vinnermål, men det endte 2-2. Til tross for et skuffende resultat står Napoli med elleve seriekamper på rad uten tap.

Lazio-seier

Også Lazio henger med i kampen om 3.-plassen. Søndag vant Roma-laget 2-1 borte mot tabelljumbo Parma. Raffaele Palladino sendte vertene i ledelsen i det 45. minutt, men Stefano Mauri utlignet kort tid senere. Dermed sto det 1-1 til pause.

Et kvarter ut i annen omgang ordnet Felipe Anderson Lazio-jubel med sin matchvinnende scoring.

I oppgjøret mellom Atalanta og Cesena sikret Maximiliano Moralez førstnevnte 3-2-seier. (©NTB)

Les mer om

  1. Italiensk fotball
  2. Serie A
  3. Udinese Calcio