Fotball

Leicesters suksessmanager: - Vår jobb er utført

Claudio Ranieri er i storslag før møtet med West Ham. — Hvorfor være nervøs? Vi er fokuserte. Vi skal kjempe med et smil om munnen. Vår jobb er utført. Vi har sikret plassen. Det er et mirakel, sier Leicester-manageren.

UTROLIG SESONG: Claudio Ranieri er i ferd med å utrette en av de største sensasjonene i internasjonal fotball med Leicester.
  • NTB

Sensasjonslaget var tippet på nedrykksplass før sesongen, men leder Premier League med sju poeng når fem kamper gjenstår.

— Jeg er fornøyd når folk som følger oss (fansen) er fornøyd. Jeg gråt aldri (mot Sunderland). Jeg var blank i øynene, men gråt ikke, sier Ranieri om bildene som gikk Europa rundt.

Spør norsk nedtur i Glasgow:

Les også

Tidligere Celtic-spiller: - Deila er ferdig uansett

For etter forrige helgs 2-0-seier mot Sunderland så det ut til at en beveget Ranieri tok til tårene. Fotografene lot ikke sjansen gå fra seg. Selv italienske aviser satte av forsiden til Ranieri.

Leicester har ingen skader av betydning før hjemmemøtet med West Ham. Med seier der, er Tottenham pisket til å vinne bortemøtet med Stoke mandag. Ellers vil luken være på ti poeng når det bare gjenstår tolv å spille om. Nå snakkes det om mesterliga i Leicester.

Les også

Premier League fjerner dommer etter massive protester

— Det neste målet er å sikre plass i gruppespillet. Jeg elsker Champions League-hymnen, sier den blide italieneren.

64-åringen sa tidligere i uken at han ønsket å avslutte karrieren i Leicester, og ser for seg seks-sju år til i klubben.

— Jeg blir gjerne. Dersom formannen er fornøyd, er jeg fornøyd. Når du har en god formann, vil du før eller siden bygge opp et solid fundament. Alt starter med sjefene, mener Ranieri. (©NTB)

Premier League

SVUTMP
1Chelsea129213042629
2Manchester City128222561926
3Liverpool1274135112425
4West Ham United127232314923
5Arsenal126241317-420
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Premier League
  3. Leicester City FC
  4. West Ham United FC