Fotball

Ny Liverpool-manager vil ha slutt på Suárez-syting

<p>Ber spissen glemme Evra-episoden.</p>

suarez
  • Lars Heltne

Etter en tidlig OL-exit for Uruguay, blir det en snarlig retur til Liverpool for Luis Suárez. 25-åringen sonet karantene i åtte kamper etter rasistiske uttalelser overfor Manchester Uniteds Patrice Evra i feburar, og fikk britiske fans på nakken under hele lekene.

Suárez røk ut av OL etter tap for nettopp Storbritannia i Cardiff, der angriperen slaktet motstandernes supporter etter at de hånet ham under nasjonalsangen. Lagkamerat Sebastián Coates mente kritikken mot sin utskjelte landsmann hadde gått for langt.

Bekymret Rodgers

Merseyside-klubben har kommet med en rekke beklagelser etter at Suárez ikke tok Evra i hånden da lagene møttes på nytt . Den nyansatte Liverpool-manageren tror at OL-hetsen viser at Evra-episoden fortsatt er distraherende for angriperen. Brendan Rodgers mener at det beste for alle parter, er at Suárez legger episoden bak seg.

Det er tydelig at Luis fortsatt føler seg urettferdig behandlet, men det er viktig at vi ser fremover. Da må han legge det bak seg. Nå vil vi vinne kamper og gjøre det som er best for klubben , sier Rodgers i følge The Guardian.

Nord-iren håper at Suaréz kan gå rett inn på laget som møter FC Gomel i returkampen i Europaliga-kvalifiseringens tredje runde. Liverpool leder 1-0 etter første kamp.

— Han har spilt kamper i det siste, så han vil forhåpentligvis være kampklar etter et par dager fri. Jeg ser frem til å jobbe med ham, sier Rodgers.

Les mer om

  1. Engelsk fotball