Fotball

Solskjær-yndling signerte ny kontrakt

23-åringen Scott McTominay nyter stor tillit under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå har Manchester United-profilen fått ny kontrakt.

Scott McTominay (i midten) jubler etter scoring mot Arsenal i høst.
  • NTB

Tirsdag bekrefter Premier League-giganten at McTominay forlenger sin nåværende avtale med ett år. Den nye kontrakten har dermed utløp sommeren 2025.

23-åringen har gått gradene i Uniteds ungdomsakademi, og i Ole Gunnar Solskjærs managerperiode har han fått mye spilletid.

– Scott har gjort det fenomenalt bra siden jeg kom hit, og han har vært en avgjørende del av vår midtbane, sier Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær.

– Som vi alltid sier er akademiet grunnsteinen i klubben, og ved å ha kommet gjennom systemet vet vi at Scott har vist akkurat den mentaliteten du trenger for å lykkes i Manchester United. Jeg ser fram til å se ham forbedre seg også i tiden som kommer, sier Solskjær.

McTominay fikk sin debut for klubbens A-lag mot Arsenal i 2017. Siden har det blitt 75 kamper og seks mål på seniornivå. Midtbanespilleren har også etablert seg på det skotske landslaget.

– Samtidig som jeg forstår at vi alle har mye annet å tenke på i øyeblikket, er jeg så glad for å signere denne kontrakten og spille en rolle i dette lagets framtid, sier McTominay i en uttalelse.

Scott McTominay forlenget med Manchester United.

I mars sikret han seg for alvor en plass i United-fansens hjerter med scoring i byderbyet mot Manchester City.

– Jeg kjenner ikke til noe annet enn Manchester United, og jeg håper at lidenskapen min synes hver gang jeg løper ut på banen. Jeg skal fortsette å gjøre alt for denne klubben, hver eneste gang jeg trekker på meg drakten, tilføyer han.

Videre takker han Solskjær for tilliten manageren har vist ham.

Les mer om

  1. Ole Gunnar Solskjær
  2. Manchester United