Haaland om den skyhøye prislappen: – Håper det bare er rykter

Erling Braut Haaland (21) fikk selvfølgelig spørsmål om fremtiden da han møtte pressen tirsdag. Så spørs det om svarene demper spekulasjonene om hvor spissen spiller den kommende sesongen.

KOMMENTERTE SPEKULASJONENE: Erling Braut Haaland avbildet på trening for Borussia Dortmund tidligere denne måneden.

Haaland møtte i dag pressen i forbindelse med Borussia Dortmunds sesongoppkjøring, og svarte blant annet følgende:

– Før i går hadde jeg ikke snakket med agenten min på en måned. Men jeg håper det bare er rykter. 175 millioner euro er mye penger for én person, svarte 21-åringen på spekulasjonene om han kan være på vei bort fra Borussia Dortmund.

Det skriver Bild.

Premier League og Chelsea er en av klubbene som har vært koblet til den norske stjernen, og prislappen på 175 millioner euro – rundt 1,83 milliarder kroner – er angivelig det den tyske Bundesliga-klubben krever for å la scoringsjuvelen gå. De solgte nylig Jadon Sancho til Manchester Untited for halvparten.

Haaland har halvannen sesong bak seg i Dortmund, men som Haaland selv understreker har han kontrakt frem til sommeren 2024.

– Først og fremst har jeg tre år igjen av kontrakten. Jeg nyter tiden her, men selvsagt var trofeet viktig, og det er det jeg ønsker meg, sa Haaland ifølge Sportbild-journalist Sven Westerschulze.

Trofeen han sikter til bidro han til å sikre da RB Leipzig ble slått 4–1 i cupfinalen i mai.

Dortmund endte på tredjeplass i tysk Bundesliga sist sesong, og røk ut av kvartfinalen i Champions League med 2–4 sammenlagt mot Manchester City. Haaland scoret ti mål i Champions League, og 31 mål i serie og cup for Borussia Dortmund sist sesong.

Det tyske storlaget serieåpner hjemme mot Eintracht Frankfurt 14. august.