Fotball

Skullerud: - Pinlig oppførsel fra oss, det er bare tull

Moldespillerne sutret og klagde på seg gule og røde kort mot Bodø/Glimt.

  • Ørjan Handal Dimmestøl

Aker Stadion (rbnett.no): Publikum på Aker Stadion var i festhumør på Moldejazzens siste dag, men gikk skuffet hjem etter tap mot Bodø/Glimt.

Bodø/Glimt kom til Molde siste dagen av Moldejazzen etter tre imponerende seiere. De blå fra Rosenes by kom fra en sterk 5-0 seier i Champions League-kvalik og ønsket å stoppe denne rekken. Etter en forferdelig første omgang ble derimot jobben svært vanskelig.

Les også

  1. Bodø/Glimt trener Halvorsen: - Spillerne ofrer seg

  2. Ekspert: - Ingen på Molde hadde kommet inn på Rosenborg-laget

Verste i Skulleruds tid

Molde startet greit, men etter fem minutter var det bare Bodø/Glimt som styrte i første omgang. Tor Ole Skullerud var mildt sagt skuffet over eget lag og oppsummerte det som den verste kampen i hans tid i Molde. Midtstopper Vegard Forren var enig.

— Ikke langt i fra det. Det er måten vi taper på som er skuffende. Vi skaper ikke nok, men de er godt organisert i forsvar. Bodø/Glimt gjør det vanskelig for oss. Vi er nødt til å heve oss veldig skal vi begynne å ta poeng.

Upopulær dommer

Det var flere situasjoner som fikk Aker Stadion til å koke. Noen avgjørelser for Molde, andre for Bodø/Glimt. Det var et par situasjoner hvor Moldes spillere ønsket straffespark for hands, men ikke fikk det. I de avsluttende minuttene ble Forren belønnet med gult kort og Harmeet Singh fikk rødt for protester mot dommeren.

VIDEO: SE SITUASJONEN MED SINGH OG ANDRE HØYDEPUNKT ØVERST I SAKEN.

Slikt vil ikke Skullerud se.

KRANGLEFANT: Her kjefter Harmeet Sing på seg rødt kort fra dommer Tom Harald Hagen.

— Vi så nesten pinlig ut i måten vi oppfører oss. Vi vil ikke se sånn ut. Det er bare tull. Vi må finne oss i at dommeren blåser og tar avgjørelser utpå der. Det må vi forholde oss til. Forren synes det bare er trist at dommerne tar slike avgjørelser. Han refererer til engelsk fotball hvor dommerne blir kjeftet huden full av spillere uten konsekvenser. Nå mener han det er nok feildømming, men Molde kan ikke legge all skyld på dommeren.

Føler seg snytt

— Vi har vært involvert i litt for mye dommersituasjoner. Vi føler oss snytt så klart, men det er kanskje fortjent når vi ikke er mer med i kampene ellers. Det er for sent å begynne med straffespark på slutten når vi ligger under.

Molde kom fra en råsterk seier mot armenske Puynik i Champions League kvalifisering og skal til Armenia for å forsvare 5-0 ledelsen. Forren mener de må gå til kampen med en helt annen mentalitet, men føler seg trygg på avansement. I neste oppgjør venter mest sannsynlig Dinamo Zagreb.

— Vi går ikke videre om vi går ut som vi gjorde i dag. Vi må ta dette som en god leksjon og læring. Sånn sett får vi bare ta det positivt inn mot tirsdagens oppgjør. Vi er fornøyd med trekningen. Vanskelig å si hvilket lag som passet oss best siden det er flere gode lag der. Vi skal nok klare å hamle opp med Zagreb om vi møter de.

Molde spiller mot Pyunik i Armenia førstkommende tirsdag kl. 16.00 norsk tid.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt27177354233158
2Molde27165664362853
3Viking2714675244848
4Lillestrøm2813694437745
5Rosenborg27127853391443
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Molde FK
  3. Bodø/Glimt