Fotball

Skuffede supportere: - Trøsten er å få møte Start og Arendal

Etter at skuffelsen hatt lagt seg i Grimstad, ser Jerv-supporterne stort på det som har skjedd med klubben de siste årene – og hva som skal skje kommende sesong.

Jerv-supporterne var langt nede etter tapet for Stabæk. Her noen tilfeldig utvalgte fra lagets kamp i Bærum søndag.
  • Nicolai Olsen
    Fædrelandsvennen

GRIMSTAD (fvn.no): - Det var jo fra himmel til helvete. Vi hadde planlagt så mange turer. Vi skulle til Bergen, Trondheim, Oslo, Stavanger. Trøsten er å få møte Start og Arendal. Det er i alle fall noe å glede seg til. Det blir deilig å banke de lagene, sier Jerv-supporterne Bjørn Johnsen, Tommy Karlsen og Jan Ivar Røed, som så kampen på Apotekergården i Grimstad.

Les også

Reddet Stabæk - knuste gamleklubbens opprykksdrøm

Jerv tok med seg en 1-0-ledelse fra den første kvalfiseringskampen mot Stabæk onsdag, og den ledelsen holdt til det gjensto sju minutter av returoppgjøret. Da dukket Ohi Omoijuanfo opp – mannen som spilte i Jerv i fjor. I løpet av to minutter scoret han to mål og snudde dermed kampen på hodet. Dermed skal Stabæk fortsatt spille i eliteserien kommende sesong, mens Jerv må ta til takke med en ny sesong i 1. divisjon.

- Akkurat nå er det veldig blandede følelser, for de var så nære ved å klare det. I fjor var det helt søkt at de skulle spille om eliteserieplass – nå har de bevist at de er et bra lag, sier Bjørnar Birkedal (Ap), som i sine barndomsår spilte i Jerv.

Han er svært imponert over det klubben har fått til de siste årene.

- Jerv har gjort noe fantastisk. De har bevist at fotball er for alle. Jerv har skapt et enormt engasjement i Grimstad – selv blant folk som ikke er engasjert, sier Birkedal, som tross kvalifiseringstapet gratulerer den tidligere Jerv-spilleren med de to målene.

- Vi er hyggelige mennesker i Grimstad. Jeg har et kjempefint bilde av Ohi fra i fjor, og han er en veldig hyggelig person. Men nå er han Stabæk-spiller og selvfølgelig må han gjøre sitt beste for den klubben.

Les mer om

  1. FK Jerv
  2. Stabæk Fotball