Fotball

Sandnes Ulf hadde kontroll, men overtidsmål ødela

Debutanten Sanel Kapidzic scoret og mye tydet på at han skulle bli matchvinner. Men langt på overtid sikret Ull/Kisa seg poeng.

SCORET: Sanel Kapidzic viste at kampformen ikke er helt i på topp enda. Han slet med å komme seg forbi Ull/Kisa-spillerne.
  • Svein Hagen

SANDNES ULF - ULL/KISA 1–1

(Sandnes stadion): Alt tydet på at hjemmelaget skulle vinne denne kampen etter scoringen til Sanel Kapidzic, men innbytter Ciise Aden Abshir hindret jubelscenene.

Sandnes Ulf fikk seg en real nedtur forrige helg da de røk på et 0–4-tap borte mot tabelleder Aalesund. Det taptet kom først og fremst etter en meget svak andreomgang.

Motstander Ull/Kisa klarte på sin side 1–1 hjemme i sin kamp mot Nest-Sotra. Oppgjørene mellom disse to lagene har veldig ofte endt med uavgjort resultat, det gjorde begge kampene i fjor og oppgjøret i slutten av juni endte med 2–2.

Kampens aller første stor målsjanse var det hjemmelaget som sto for. Et godt innlegg fra Daniel Edvardsen fant veien til Kachi. Helt umarkert fikk han stå på bakre stolpe og avslutte, men skudde gikk en meter over målet.

Les også

Vi fulgte Sandnes Ulf - Ull/Kisa direkte med chat

Store sjanser helt på tampen

Helt på tampen av omgangen fikk hjemmelaget et par gedigne målsjanser, men ingen av dem resulterte i scoringer.

Først tråklet Kristian Brix seg gjennom forsvaret, men avslutningen gikk via et bein til Ull/Kisa til et hjørnespark. Like etter var det Kachi som headet, men keeper fikk slått til nok et hjørnespark.

Hjemmelaget slet med å trenge gjennom det bastante forsvaret til gjestene, men mot slutten av den første omgangen løsnet det litt for spillerne, og de klarte å spille ut Ull/Kisa-spillerne.

Sandnes Ulf kom til noen store sjanser i den første omgangen, her er det Kristian Brix som er nære en scoring.

Debutanten Kapidzic scoret

Åtte minutter ut i den andre omgangen kom Ull/Kisa til sin første store målsjanse i kampen. Spillerne fikk tråklet seg litt for lett gjennom forsvaret til Sandnes . Men avslutningen endte med hjørnespark.

Noen minutter senere var det klart for kampens første scoring. Godt forarbeid av Kachi endte med at Sanel Kapidzic fikk æren av å sende ballen i nettmaskene i sin debutkamp.

Les også

Sjekk hvem som dukket opp på Sandnes-trening

Les også

Gammel kjenning tilbake til Sandnes Ulf

Gjestene kom stadig til muligheter etter scoringen til hjemmelaget, og de var nære utligning er par ganger.

Tre minutter før ordinær spilletid var over, burde Andreas Dybevik doblet ledelsen for hjemmelaget. Godt forarbeid fra Roger Ekeland endte med at Dybevik kunne sikte inn kanonen. Men skuddet traff dessverre ikke innefor målrammene.

På overtid kranglet Vegard Østrått Erlien seg mer eller mindre gjennom og kunne punktert kampen. Istedenfor var det innbytter Cisse Aden Abshir som fire minutter på overtid sørget for at Ull/Kisa stjal med seg poeng fra Sandnes.

Les mer om

  1. OBOS-ligaen
  2. Sandnes Ulf
  3. Ull/Kisa IL