Fotball

FK Fyllingsdalens målscorer: - Veldig bittert

FK Fyllingsdalen gikk til pause med ledelse, men klarte ikke å stå løpet ut mot Brann.

Men den gang ei. I andre omgang ble Brann for sterke, og tok til slutt en komfortabel seier.- Det føles veldig bittert, for jeg synes at vi gjorde en veldig god første omgang. Det var vi som kjørte kampen og styrte spillet. Dessverre gikk vi litt tom i andre omgang og slapp inn litt for enkle mål, sier målscorer Eirik Kampenes.
  • Magnus Wikan

VARDEN AMFI (bt.no): Da Eirik Kampenes sendte FK Fyllingsdalen i ledelsen mot Brann, eksploderte det på en for anledningen full hovedtribune på Varden. Hele Dalen øynet et håp om å slå ut storebror, slik Fyllingen gjorde det i 2010. Men den gang ei. I andre omgang ble Brann for sterke, og tok til slutt en komfortabel seier.

— Det føles veldig bittert, for jeg synes at vi gjorde en veldig god første omgang. Det var vi som kjørte kampen og styrte spillet. Dessverre gikk vi litt tom i andre omgang og slapp inn litt for enkle mål, sier Kampenes, som synes likevel det var stas å score på Brann.

— Klart det er mer stas enn å score mot Ålgård, for eksempel, sier han.

Klarte ikke å fullføre

Han var bare én av mange Fyllingsdalen-spillere som forlot garderoben med en følelse av at de kunne detonere en cupbombe. Kim Ellingsen sier at troen var stor da Kampenes sendte laget i ledelsen.

— Vi hadde en enorm tro på det da. Det hadde vi før kampen også, så det var ikke det som var avgjørende for at vi tapte, sier Ellingsen, og kommer med følgende forklaring:

— Vi klarte ikke å holde det aggressive presset som vi hadde i den første omgangen. Vi gikk rett og slett tom, sier backen.

- God læring

Det er også inntrykket trener Olafur Bjarnason sitter igjen med.

— Da vi ble sliten klarte vi ikke å ta vare på ballen lenger. Den første timen var god, men da Brann gikk opp i ledelsen, gikk luften litt ut av oss. Vi hadde jo en stor sjanse like før, sier den tidligere Brann-stopperen.

Han var likevel fornøyd med det laget hans leverte foran de nesten 4000 fremmøtte tilskuerne.

— Denne kampen var god læring for oss. Det skal tross alt være litt nivåforskjell. Vi gjorde en ok kamp mot et bedre lag, sier Bjarnason, som får skryt av sin tidligere forsvarskollega og landsmann Birkir Sævarsson.

Får skryt av Sævarsson

— Fyllingsdalen fremsto veldig bra. Jeg håper de får en god sesong i 2. divisjon, og kanskje rykker opp. De er et godt lag, sier Sævarsson.

Han synes det var kjekt å møte sin gamle lagkamerat igjen.

— Det er flott at han er kommet tilbake til Bergen, vi er gode kompiser. Men jeg kommer nok ikke til å erte ham for mye etter denne seieren, vi skal jo tross alt slå dem, sier den langhårede backen.

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. FK Fyllingsdalen
  3. SK Brann