Fotball

Selnæs: - Sier fortsatt «vi» om Rosenborg

Midtbanestrategen tror på dobbel playoff-lykke i kveld.

Ole Selnæs håper gamleklubben vinner i kveld. Foto: NTB scanpix

  • Petter Rasmus
    Petter Rasmus

— Det vil være ekstremt surt dersom de ikke klarer Europa. RBK er så mye bedre enn alle de andre i Norge at det ikke er mer å spille om. Derfor trenger de matching mot bedre lag i Europa. Jeg ble ikke imponert over Austria Wien, og vi bør og skal være bedre enn dem, sier Ole Selnæs og innrømmer samtidig at han fortsatt sier «vi» om sin gamle klubb.

Les også

  1. Seier for Selnæs og St. Etienne

  2. Høstens viktigste kamper spilles i Ranheimsfjæra

Følger med på mobilen

Fra Frankrike følger han RBK tett, og så bortekampen mot Austria på TV. I kveld skal han selv i aksjon i playoff til Europaligaen.

— Det blir vanskeligere å følge med RBK da, gitt. Jeg får følge med telefonen litt før vi går utpå gresset selv, sier han.

Spart til i kveld

Selnæs spilte ikke for St. Etienne mot Montpellier sist, men det var etter alle solemerker for å spare ham til returoppgjøret mot Beitar Jerusalem i kveld.

Les også: Selnæs ba Dorsin om lov: Nå er Rosenborg-tradisjonen blitt en hit i Frankrike

Selv om franskmennene vant 2-1 i Israel, vil ikke Selnæs ta det for gitt at plassen i gruppespillet i Europaligaen er klar.

— Med det utgangspunktet vi har, er vi selvsagt store favoritter. Men selv om vi har et veldig bra utgangspunkt, er det ingenting som kan innkasseres på forhånd, sier han.

Les mer om

  1. Europa League
  2. Rosenborg BK
  3. Ole Selnæs