Champions League-håpet ute for Ødegaards Sociedad

Martin Ødegaard satt hele kampen på benken da Real Sociedad fortsatte den elendige formen etter koronapausen.

Martin Ødegaard kom ikke innpå da Real Sociedad møtte Granada fredag.

REAL SOCIEDAD - GRANADA 2–3

Ødegaard har slitt med jumpers knee etter koronapausen. I starten av juli ble han sendt til Barcelona for å sjekke det vonde kneet.

21-åringen har bare startet én av de siste fire kampene for Real Sociedad. Drammenseren kom ikke på banen da laget tapte hjemme mot Granada.

Det betyr at de hvite og blå ikke lenger kan ta seg til Champions League. Med tre kamper igjen er det tolv poeng opp til fjerdeplasserte Sevilla.

Før viruspausen var det Ødegaard og co. som lå på 4.-plass, men en elendig form siden fotballen startet opp igjen i Spania gjør at det ikke lenger er mulig med Champions League til høsten på Reale Seguros Stadium.

Siden 14. juni har Sociedad vunnet én, spilt to uavgjorte og tapt fem kamper.

Les også

Fansen lurer på hva som feiler Ødegaard og Sociedad. Dette kan være forklaringene.

Havnet under

Antonio Puertas stanget de rødkledde gjestene i ledelsen etter 12 minutter, før Roberto Soldado skled inn 2-0 like før pause.

Mikel Merino pirket inn reduseringen etter 47 spilte minutter.

Lagene var like langt da Mikel Oyarzabal banket ballen opp i nettaket sju minutter før full tid.

Les også

Innbytter Ødegaard bidro til vikitg seier

Avgjørelse etter 89 minutter

Det så ut til å gå mot Sociedads andre poengdeling på rad, men Domingos Duarte ville det annerledes. Han headet inn Granadas tredje og kampens siste etter 89 minutter, etter et lekkert innlegg fra Darwin Machis.

Dommer Jose Munuera la til hele ti minutter, men det hjalp ikke for Sociedad, som tapte 2-3.

Tapet gjør at Sociedad fortsatt ligger på 7.-plass. Det gir kvalifisering til Europa League, men Valencia og Granada på plassene bak ligger bare poenget bak Ødegaard & Co - alle med tre kamper igjen.

Sociedad har igjen Villarreal borte, Sevilla hjemme og Atlético Madrid borte. De tre kampene spilles fra 13. juli til 19. juli.