Fotball

Blomstrer i TUIL, men skal tilbake i sommer

Lasse Nilsen (22) stortrives i TUIL, men forventer å dra tilbake til TIL i sommer.

STORSPILLER: Lasse Nilsen har gjort en veldig god jobb i TUIL. Her i 1–2-tapet mot Start tidligere i sesongen.
 • Robin Andersen
 • Tobias Stein Eilertsen
  iTromsø

22-åringen fra Bleik har startet samtlige kamper for TUIL denne sesongen, men fortsatt har det ikke vært snakk om en forlengelse av utlånsavtalen mellom TIL og TUIL.

– Det er ikke noe nytt der. Tanken er at jeg skal tilbake til TIL når overgangsvinduet åpner 21. juli. Klart, jeg er nødt til å snakke med TIL og høre hva de tenker om hva som er det beste for meg framover, sier Lasse Nilsen til iTromsø.

Les også

Seier på bortebane er ofte et dårlig tegn for TIL: - Vi kan ikke fortsette å bare spille én god kamp

– Trives kjempegodt

Men den 22 år gamle venstrebacken legger ikke skjul på at han trives i blått og rødt i divisjonen under.

- Jeg trives kjempegodt, det skal jeg ikke legge skjul på. Det er en flott gjeng, en fin treningsgruppa, jeg tar steg og får spilt kamper, sier Nilsen.

- Er det aktuelt å bli i TUIL ut året?

- Det er litt for tidlig å si. Jeg må ta en runde med Bård (Flovik), Lars Petter (Andressen) og Svein Morten (Johansen) og høre hva de tenker. Det tipper jeg vi gjør etter hvert når det roer seg med det tette kampprogrammet til begge klubbene, sier Nilsen.

TUIL-trener Gaute Helstrup er meget godt fornøyd med NIlsen.

- Vi er veldig godt fornøyd med han og det han har gitt treningsgruppa vår. Lasse trives også, så jeg tror alle parter er veldig fornøyd. Det er fortsatt lenge til sommerferien, så vi har ikke diskutert veien videre, sier Helstrup.

Les også

Tromsø forlenger neppe med Kpozo: - Best for han og oss at han drar tilbake

Jakter nye poeng

TUIL fikk en sårt trengt trepoenger da Håvard Lysvoll berget 2-1 fire minutter på overtid i sist hjemmekamp mot Mjøndalen.

- Det er ingen som er ute per dags dato, men ganske mange som sliter med småskader, slik det ofte er på denne perioden. Det er mange kamper nå, men vi har full fokus på Kisa-kampen og ser at når vi har våre gode perioder er vi bedre enn de andre lagene i avdelingene, så vi reiser ned for å gjøre en god match og få med oss noe hjem, i hvert fall ett og kanskje tre poeng, sier Helstrup.

- Jeg synes vi spilte ut Mjøndalen i perioder sist kamp og gjorde en særlig god 1. omgang. Da vi fikk det målet var det utrolig fortjent, så jeg håper vi kan ta med oss det som var bra inn mot neste kamp, sier Lasse Nilsen.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  OSLO
  Publisert:

  Væromslag skaper trøbbel i Oslo: Branner, vann i veien og trær som velter

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5