Fotball

Johnsgård forlater TUIL

Christer Johnsgård (30) går på lån ut sesongen.

FORLATER: Christer Johnsgård skal igjen spille for FK Senja fra høstsesongen av.
  • Tobias Stein Eilersen

Kun to innhopp på til sammen 13 minutter har det blitt for Christer Johnsgård for TUIL i 1.-divisjon i år, etter overgangen fra TIL i vinter. I tillegg ble det to starter for Johnsgård i 1. og 2. runde i cupen mot Lyngen/Karnes og Fløya.

Nå er det klart at den 30 år gamle spissen skal spille for moderklubben FK Senja i høst.

– Det er ikke helt i boks. Det gjenstår litt på det formelle, så vi får se hva det blir til. Vi jobber med det nå og er i ferd med å lage noen papirer på det, sier sportslig leder i TUIL, Thomas Heide til iTromsø.

– Alt er i ikke i boks, men jeg regner med det kommer til å gå i orden, sier Hogne Eidissen i FK Senja.

Les også

«Mo» reddet poeng da TUIL inntok kvalikplass

– Vil spille

Etter en svak vårsesong har FK Senja virkelig fått fart på sakene og ligger nå på 3.-plass i regionsligaen avdeling 6 med 27 poeng på sesongens 14 første kamper. Det er seks poeng bak serieleder Mjølner og ett poeng bak Skedsmo på 2.-plass.

– Jeg har snakket med TUIL om at dette er noe jeg har veldig lyst til å få til. Jeg har kjent en veldig sterk dragning mot Senja og spill der i høst, så jeg håper det går i orden, sier Christer Johnsgård.

Les også

Her er TUILs karakterbok etter halvspilt sesong: Hans vanvittige langskudd mot Strømmen er et av høydepunktene så langt

Ingen sure miner

Returen til TUIL har ikke blitt helt slik Johnsgård hadde håpet på, men har ingen sure miner.

– Vi har gjort det veldig bra i TUIL og det er veldig gledelig. Samtidig har jeg lyst til å spille fotball, så det er ingen vonde følelser, sier senjaværingen.

For Johnsgård har tenkt å returnere til TUIL.

– Jeg har kontrakt ut neste sesong, så det er snakk om et lån ut året. Jeg har et veldig nært forhold til Senja og har lyst til å bidra der. Jeg håper alt er i orden til neste kamp hjemme mot Salangen 5. august, sier han.

Les mer om

  1. FK Senja
  2. Fotball
  3. Tromsdalen Fotball