Fotball

- «Soko» fortjener all fremgang

Rikard Norling vender det andre kinnet til Tomasz Sokolowski.

Tomasz Sokolowski.
 • Anders Pamer
  Anders Pamer

Tomasz Sokolowski kom med dårlig skjult kritikk mot Rikard Norling og Brann i et intervju med BT etter at det ble klart at han ikke var tiltenkt noen fremtredende rolle i årets Brann-lag. Da sa Sokolowski at både innholdet og timingen i spillersamtalen med Norling var «mildt sagt ikke bra». Han fortsatte med å beskrive forholdet til treneren som «kaldt, men profesjonelt». Like før overgangsvinduet stengte, signerte «Soko» for Stabæk og søndag kommer han til Stadion i blått. Rikard Norling mener det blir spesielt.

— Ja, det er klart, for man har så pass stor respekt for ham og hans profesjonalitet. Han fortjener all fremgang han kan få med Stabæk, sier Norling.Stéphane Badji og Sokolowski var kolleger og konkurrenter i Brann, de kjempet begge om en plass sentralt på midtbanen. Han mener det blir vanskelig å møte lysluggen.

— Det blir ikke lett. Han var en fin fyr, og jeg hadde en god relasjon med ham. Det er ikke lett å spille mot ham, han skal forsvare sitt lag, jeg mitt. Utenfor banen er det ok, men på banen blir det noe annet. Vi kjenner hverandre, han er en god spiller med mye kvalitet. Men på banen må vi kjempe mot hverandre.

For Amin Askar oppleves det ikke like underlig å måtte måle krefter med en mann som frem til for en uke siden satt i samme garderobe.

— Det er ganske tidlig, da, men jeg tror ikke det blir så spesielt. Man møter hele tiden spillere man kjenner, mener Askar.

SPORTSDØGNET:

Les også

 1. «Soko» fra Brann til Brann

 2. Når en spiller er uønsket

 3. Sokolowski kritisk til måten han ble vraket på

 4. Sokolowski lånes ut

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm118302481627
2Molde1181222111125
3Viking126332213921
4Strømsgodset115241720-317
5Sarpsborg 081051422121016
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Stabæk Fotball
 3. SK Brann