Fotball

Hevder Ødegaard presenteres for ny klubb tirsdag

Heerenveen bekrefter pressekonferanse.

Martin Ødegaard nærmer seg et låneopphold i Heerenveen.
  • NTB

OPPDATERING: Sent mandag kveld bekreftet Heerenveen at Ødegaard skal til klubben.

Martin Ødegaard er svært nær en overgang til Heerenveen. Den norske Real Madrid-spilleren er allerede i Nederland, erfarer TV 2. Det har lenge vært ventet at Ødegaard vil bli lånt ut i løpet av januarvinduet. Siden romjulen har det meste dreid seg om et låneopphold i Heerenveen i nederlandsk æresdivisjon.

Les også

Avis: Ødegaard vurderer nederlandsk fotball

Nå ser overgangen ut til å bli en realitet. TV 2 viser til den spanske journalisten José Luis Sanchez, som mener å vite at Ødegaard blir presentert som Heerenveen-spiller tirsdag klokken 11.30.

Heerenveen bekrefter overfor NTB at klubben skal holde en pressekonferanse tirsdag, uten å røpe noe om innholdet.

Les også

Hevder Ødegaard kan bli enig med ny klubb innen kort tid

– Jeg er i Kina, og har ingen kommentar rundt Martin Ødegaard, sier agent Tore Pedersen til Bergens Tidende.

– Jeg har rapportert fortløpende på Twitter om Heerenveen de siste tre ukene, så ingen overraskelse at det ble Eredivisie. Det kan være et riktig sted, men viktig og riktig at alle parter har mulighet til å kansellere avtalen i sommer, sier Petter Veland til BT. Veland følger Real Madrid og spansk fotball tett som kommentator og La Liga-ekspert for Viasat.

TV 2 har også vært i kontakt med en reporter i den nederlandske avisen Leeuwarder Courant. Han har kilder på at en låneavtale for stortalentet er nært forestående.

Ødegaard var ikke i troppen da Real Madrids reservelag Castilla vant 2-1 over Real Sociedad lørdag. Han var heller ikke i A-lagstroppen i møtet med Granada i La Liga samme dag.

(©NTB)

Les mer om

  1. Martin Ødegaard
  2. SC Heerenveen
  3. Real Madrid CF