Fotball

Hiddink mener Zlatan og PSG er favoritter i stjerneklinsj

Chelsea-manager Guus Hiddink ser på laget sitt som «underdogs» foran returoppgjøret mot Paris Saint-Germain i mesterligaens åttedelsfinale.

Chelsea-manager Guus Hiddink mener Zlatan Ibrahimovic og PSG er favoritter foran kveldens Champions League-møte.

De franske mesterne drar til Stamford Bridge for tredje sesong på rad. For ett år siden slo de ut London-laget på samme stadie av turneringen. Også i år er de favoritter, ifølge Hiddink. Laurent Blancs mannskap har med seg en 2-1-ledelse til England.

Følg Chelsea — PSG direkte her onsdag klokken 20.45!

– Vi er ikke favoritter. Vi har riktignok fått mer selvtillit og har gode kvaliteter, men vi må slå nedenfra. Vi må være aggressive på en kontrollert måte på onsdag. Spillerne må være konsentrert, fastslår den 69 år gamle nederlenderen.

Chelseas resultater har pekt én vei siden José Mourinho forlot sjefsstolen til fordel for Hiddink i desember. På 18 kamper har det kun blitt ett tap. Det holder likevel ikke til mer enn 10.-plass på Premier League-tabellen.

Slik gikk det i første møte mellom lagene:

Les også

PSG tok seieren på hjemmebane

Bortemål

Når PSG kommer på besøk onsdag er 1-0-seier nok til avansement på bortemål. Da vil blåtrøyene i så fall gjenta bedriften fra 2014, mens det i fjor var PSG som gikk videre på grunn av nevnte regel.

Guus Hiddink leder Chelsea ut på Stamford Bridge for å hente opp PSGs ledelse.

Chelsea må etter alt å dømme klare seg uten kaptein John Terry, men Diego Costa skal være kampklar etter å ha stått over helgens kamp mot Stoke.

Costa får blant annet prøve seg mot David Luiz, som har en fortid hos de blå fra London. På UEFAs nettside forteller brasilianeren at han alltid vil ha sterke følelser for Chelsea, men at han er fast bestemt på å ta seg videre i mesterligaen på bekostning av sin tidligere arbeidsgiver.

– Min respekt og kjærlighet til Chelsea vil alltid være der. Men jeg håper selvfølgelig at vi vinner, sier han.

– London var en by hvor jeg var lykkelig. Jeg hadde noen store øyeblikk der, men nå er jeg fokusert på oppgavene mine i PSG, legger han til.

Skader

Hjemlig serie har blitt neglisjert til fordel for mesterligaen i Paris de siste ukene. Med 23 poeng ned til tabelltoer Monaco, har de tatt seg råd til å spare flere spillere. Det har imidlertid gått på bekostning av resultatene. De to siste kampene har endt med 1-2-tap mot Lyon og 0-0 mot Montpellier.

Marco Verratti sliter med lysken, og blir trolig erstattet av Javier Pastore. Blaise Matuidi skal være kampklar etter å ha slitt med en skade i låret. Det er ventet at matchvinneren fra Paris, Edinson Cavani, starter kampen på benken.

(©NTB)

Les også

  1. Storklubbene kjemper for en større andel av fotballmilliardene

  2. Arsenal-fansens kraftige ordbruk irriterte TV-kommentatorene - så fikk de nok

  3. - Beckham ønsker å hente Zlatan til USA

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Paris Saint-Germain
  3. Champions League