Fotball

Agenten til vraket City-stjerne ut mot Guardiola: - Han tror han er Gud

Hevder klubbens ferske manager bare tenker på seg selv.

Pep Guardiola har hatt en feilfri åpning som City-trener, men likevel er enkelte misfornøyde.

Sjansene for at Yaya Touré spiller for Manchester City igjen virker å være minimale. Ivorianerens agent nekter å gi opp de verbale angrepene mot manager Pep Guardiola.

Tidligere i uken gjorde Guardiola det klinkende klart at Touré ikke får spille igjen før hans kontroversielle agent, Dimitri Seluk, beklager uttalelsene om at City-manageren har ydmyket den 33-årige midtbanespilleren. Touré ble nylig vraket da høstens mesterligatropp ble registrert.

Det har blitt minimalt med spilletid for Yaya Toure den siste tiden. Nå går spillerens agent hardt ut mot CIty-trener Pep Guardiola.

Men i stedet for å gjøre retrett, fortsetter Seluk ordkrigen med enda større ammunisjon.

Les også

  1. 11-åringen fra slummen fikk drømmeopphold i en av verdens største fotballklubber

  2. Burnley-spiss utestengt for gammel homohets på Twitter

– Pep Guardiola tenker bare på seg selv. Han tror han er Gud allerede. Han vant mange titler med Barcelona, men Yaya vant de samme titlene (fakta er at Touré ble solgt i 2010, mens Guardiola ble i klubben til 2012). Pep tror nå at han har vunnet alt og at han kan gjøre akkurat som han vil, sier Seluk til BBC.

– Spør du meg, har det skjedd veldig rare ting i Manchester City. Yaya spilte for dem i mange år. Det samme gjorde Joe Hart og Vincent Kompany. Så kommer det en ny trener inn og sier «OK, disse spillere skal ut som hunder», raser Seluk.

Les også

Etter 20 år i jobben splitter Wenger supporterne: - Fansen er for kravstore

Både Yaya Touré og hans eldre bror, Kolo, anser Dimitri Seluk som en farsfigur.

Touré har ett år igjen av kontrakten med City. Han har kun spilt én gang for klubben siden Guardiola overtok som manager i sommer. Det skjedde da han var på banen i samtlige 90 minutter i returkampen mot Steaua Bucuresti i mesterligakvalifiseringen i august.

(©NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Manchester City
  3. Josep Guardiola