Her besvimer hun - midt i UEFA-trekningen

Trekningen av kvinnenes Champions League tok en dramatisk vending.

Her besvimer UEFAs representant Anne Vonnez midt i trekningen.

Det ble dramatikk under trekningen av kvinnenes Champions League.

Den tidligere tyske landslagsspilleren Nadine Kessler trakk ut lagene fra bollen da UEFAs representant Anne Vonnez besvimte og gikk i bakken.

Vonnez ble tydelig svimmel, og ble holdt fast av Kessler før hun falt i gulvet. Det kom også flere representanter til for å hjelpe.

Deretter ble Vonnez hjulpet ut av lokalet.

– Hun (Anne Vonnez, journ. anm.) mottok øyeblikkelig assistanse og restituerer seg nå etter det som viste seg bare å være et mindre problem. Trekningen ble fullført etter en kort pause, skriver UEFAs medieavdeling i en e-post til Aftenposten.

Her får UEFA-representant Anne Vonnez hjelp.

Avaldsnes mot Hegerberg

Det var 16-delsfinalene i Champions League som ble trukket fredag. De norske representantene var LSK Kvinner og Avaldsnes. Sistnevnte møtte Lyon og Ada Hegerberg. Lillestrøm møter russiske Zvezda.

Det blir en sjelden mulighet til å se Hegerberg på norsk jord. Hun nekter å spille for landslaget og ga seg der etter EM-sluttspillet i fjor. Lyon møtte Avaldsnes i mesterligaen også for to sesonger siden. Da ble det 10-2 sammenlagt til det franske storlaget.

– Vi hadde en fin opplevelse i 2016, med mange tilskuere, og jeg er glad for å få en tur hjem til Norge. Avaldsnes er et av de profesjonelle norske lagene, og vi kommer til å møte et helt annet lag enn forrige gang. Vi må gå til kampen med full konsentrasjon, sier Hegerberg til sin klubbs nettsted.