Nest-sjefen vil ikke høre snakk om nedrykk

— Vi tenker ikke på det som skal skje sent i høst, sier Nest-Sotra-trener Ruben Hetlevik.

SLITER: Foreløpig har det ikke hjulpet Nest-Sotra å sparke Michael Schjønberg og gi Ruben Hetlevik (til h.) og Steffen Landro treneransvaret.

Elleve kamper er spilt, Nest-Sotra har vunnet én av dem og ligger helt nederst i 1. divisjon med fem poeng. Helt siden den imponerende vårsesongen i fjor har pilen pekt feil vei for de grønne.

— Vi er fullt klar over at vi er i en veldig vanskelig situasjon, men vi tenker ikke på hva som skal skje sent i høst. Fokuset er å ta trepoengere hver helg, sier Nest-trener Ruben Hetlevik etter 1-2-tap borte mot Strømmen.

Les også

Slik feiret Jerv-helten hattricket

27 minutter var spilt da hjemmelagets Kristian Jahr fikk kjempetreff på halv volley og satte inn 1-0. Ikke lenge etter fikk Ali Iqbal sitt andre gule kort for kvelden, slik at Nest måtte spille med ti mann i nesten en time. Utvisningen kom etter to strenge gule kort.

— Jeg skal ikke skylde på dommeren. Men å få rødt kort så tidlig er vanskelig uansett hvilken situasjon laget er i, sier Hetlevik.

Les også

Denne kontroversielle scoringen fikk Hødd-kapteinen til å rase

Når de grå i tillegg la på til 2-0 ved Martin Ramsland i det 38. minutt, så det ut til å være avgjort allerede før pause. Men selv med én spiller mindre på banen var det Nest som tok initiativet i annen omgang, og i det 56. minutt satte Bjarne Langeland inn reduseringen med et langskudd. Dessverre for tabelljumboen ble det ikke flere mål.

— Jeg er stolt over hvordan vi mobiliserte og var best i store perioder i annen omgang. Samtidig kan vi ikke bare være gode etter at vi har kommet under. Det er dumt å snakke om at det var en jevn kamp når vi igjen må reise hjem uten poeng, sier Hetlevik.