Fotball

- Jeg gjør noen tegn jeg ikke vet hva betyr

<p>Marcus Pedersen etter «oralsex-feiringen».</p>

Oslo 20120624. Marcus Pedersen etter kampen. Eliteseriekamp i fotball på Ullevaal Stadion mellom Vålerenga og Stabæk søndag ettermiddag. Kampen endte 1-2 til Stabæk.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Stian Rønningen

STABÆK-VÅLERENGA 1-3:

NADDERUD:

Vålerengas Marcus Pedersen startet kampen mot Stabæk på benken, men etter pause sørget den innleide angriperen for temperatur i en kjedelig kamp på Nadderud Stadion.

Ikke vondt ment

Først satt han inn 2-0, før han senere avgjorde kampen med sin 3-1 scoring. Etter kampen var det likevel få som snakket om at Pedersen satt inn sitt sjette og syvende mål for sesongen.

Pedersens feiring mot Stabækfansen etter Vålerengas tredje scoring ble gjenstand for oppmerksomhet etter kampslutt. Med hånden opp foran ansiktet, og tungen dyttende på innsiden av kinnet, simulerte han oralsex etter sin andre scoring for dagen.

Hovedpersonen mener at Stabækfansen fikk som fortjent, men at han ikke mente noe vondt med gestene etter hans andre scoring.

— Det var ikke noe vondt ment mot Stabækfansen. Jeg svarte bare på det de sa til meg først, sier Pedersen til Aftenposten.no

Håndbevegelser og ukvemsord

Allerede før pause måtte Pedersen finne seg i at det ble ropt ukvemsord mot han da han varmet opp, men tomålscoreren visste hvordan han skulle svare Stabækfansen.

Etter å ha avgjort kampen løp Pedersen mot Stabækfansen og viste obskøne håndbevegelser før han ropte ukvemsord tilbake mot vertenes fans.

- Jeg kunne kanskje spart meg for det jeg sa, men det bare ble sånn der og da. Jeg står for det jeg har gjort , sier en lite angrende Pedersen.

- Hva med håndbevegelsen?

— Jeg gjør noen tegn som jeg ikke vet hva betyr, hevder en smilende Pedersen etter kampslutt.

Les også

 1. Martin Andresen: - Veigar må selv ta ansvar

 2. Gunnarsson: &ndash; Selvtilliten er under null

 3. Hevder VIF-spiller ble utsatt for rasisme

 4. Mener Vålerenga legitimerer homohets

 5. - Tror Veigar at han er Messi?

 6. Pedersen scoret to og feiret med obskøn gest

Eliteserien

SVUTMP
1Viking86111761119
2Lillestrøm7520134917
3Molde7412137613
4Sarpsborg 086312107310
5Strømsgodset731389-110
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien