Fotball

Chelsea-krisen fortsetter: Tredje strake ligatap

Stoke ble for sterke da José Mourinho var suspendert.

SKUFFENDE SESONG: Chelsea-kaptein John Terry må innse nederlaget mot Stoke.

Chelseas sesong nådde et nytt bunnivå da Stoke vant 1-0 i lørdagens kamp. Tapet var lagets tredje strake i serien, og kan være det som sender manager José Mourinho på døren.

Mourinho var riktignok suspendert og ikke til stede under kampen, men nå spørs det om han får plass på benken igjen etter tapet for Stoke.

– Det er ikke noe vi kan styre, men du kan se på innsatsen at vi stiller oss bak manageren. Vi mener han er rett mann for jobben, sa Chelsea-keeper Asmir Begovic til BBC da han fikk spørsmål om Mourinhos jobb kan være i fare.

Støtter Mourinho

Marko Arnautovic ble matchvinner etter 53 minutter med en akrobatisk volley, og seieren sender Stoke opp til 12.-plass på tabellen.

MATCHVINNER: Marko Arnautovic avgjorde for Stoke.

Mark Hughes' menn hadde en tøff sesongstart, men har fått sving på sakene i det siste.– Vi viste fantastisk karakter i dag, alle kvalitetene som må til for å konkurrere mot et av Europas beste lag. De har spillere i verdensklasse, sa Hughes.

Han ga også støtte til Mourinho.

– Han har vunnet trofeer og fortjener en sjanse, sa waliseren.

Chelsea kjempet desperat for å komme tilbake i kampen etter scoringen til Arnautovic, men kom ikke nærmere enn Pedros stolpeskudd.

Les også

  1. Van Gaal roser unggutten som satte fyr på United: - Han fortjener suksessen

  2. FA avslører: Disse ordene fikk Mourinho suspendert

Snytt for straffe?

Mot slutten var gjestene uheldige som ikke fikk straffe da Stoke-keeper Jack Butland brakte Loïc Rémy ut av balanse, men dommer Anthony Taylor valgte å ikke blåse.

Den regjerende mesteren har nå tapt sju seriekamper denne sesongen. Chelsea ligger på 16.-plass, bare tre poeng over nedrykksplass.

Manager Mourinho var utestengt etter at han skjelte ut dommeren under tapet for West Ham, og portugiseren fulgte kampen på TV fra lagets hotell.

Han henger i en meget tynn tråd etter katastrofestarten på sesongen, og det kan fort være en ny manager på plass etter landslagspausen.

(©NTB)

Premier League

SVUTMP
1Chelsea97112332022
2Liverpool96302762121
3Manchester City96212041620
4West Ham United95221610617
5Brighton & Hove Albion943299015
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Premier League
  3. Stoke City FC
  4. José Mourinho