Liverpool-Sterling sa nei til 1 million i ukelønn: - Jeg er ikke grådig

Raheem Sterling forsvarer seg selv etter at han avviste Liverpools tilbud om ny kontrakt. 20-åringen er koblet til flere store klubber.

MÅLSCORER: Raheem Sterling har scoret mange viktige mål for Liverpool i år.
  • 100% Sport

Liverpool håper i det lengste Sterling skriver under på en ny kontrakt, men den hurtige angrepsspilleren vil ikke forhandle videre før sesongen er over.

Les også

Liverpool-manageren: - Vi har tilbudt Sterling en utrolig avtale

Kontrakten hans går ut om to år, og ifølge britiske medier har klubben tilbudt ham en ny verdt mer enn én million kroner i uken.

— Det handler ikke om penger i det hele tatt, og det har det aldri gjort. Jeg snakker bare om trofeene jeg ønsker å vinne. Det er alt, sier han i et intervju med BBC.

Intervjuet ble for øvrig gjort uten klubbens godkjenning.

De langvarige forhandlingene har ført til kritikk mot unggutten, men Sterling sier han ikke er grådig.

— Jeg vil ikke bli sett på som en grådig 20-åring. Jeg vil bare bli sett på som en ung gutt som elsker å spille fotball og som gjør alt for laget, sier han.

Sterling kom fra QPR i 2010, og har allerede rukket å bli én av Liverpools beste spillere. Han har blitt flyttet en del rundt på banen denne sesongen, men har likevel seks seriemål. Det er mest i Liverpool, og han er toppscorer sammen med kaptein Steven Gerrard.

Ifølge engelske medier følger flere klubber forhandlingene med argusøyne, og spesielt Real Madrid og Manchester City skal ønske Sterling.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har tidligere sagt han er sikker på at Sterling forlenger med klubben. (©NTB)