Ronaldo: – Jeg snakker når jeg vil

Portugal-stjernen Cristiano Ronaldo tror ikke det kontroversielle intervjuet med Piers Morgan vil ha negativ effekt på Portugal i VM.

Cristiano Ronaldo mener at hans opptreden i mediene i det siste ikke vil påvirke Portugal negativt.

Ifølge TV 2 møtte portugiseren uanmeldt opp på pressekonferansen. The Telegraph-journalist Jeremy Wilson opplyser at relativt få journalister var til stede.

– Noen ganger skriver dere sannheter, noen ganger skriver dere løgner. Jeg trenger ikke å bekymre meg om hva andre tenker. Jeg snakker når jeg vil. Alle vet hvem jeg er, og hva jeg tror på, sa Ronaldo.

I etterkant av intervjuet har blant annet et klipp av Ronaldos møte med lagkamerat i United og Portugal, Bruno Fernandes, gått viralt. I videoen ser det ut som et kaldt møte mellom de to stjernene.

Fernandes har uttalt i etterkant at alt var en spøk.

– Jeg har ingen tvil om at denne nylige episoden, det intervjuet og andre episoder med andre spillere kan skje noen ganger. Det kan av og til ryste spilleren, men det vil ikke ryste laget, sa Ronaldo.

I sitt intervju med journalist og TV-personlighet Piers Morgan har Ronaldo fyrt løs i alle retninger. Han har blant annet langet ut mot sin klubb Manchester United og manager Erik ten Hag. Han uttalte også at han ikke er sikker på hvor han spiller på nyåret. Det gjenstår å se om det er opp til Ronaldo selv eller ikke, for ifølge flere medier har United hentet inn advokater som ser på muligheten for å sanksjonere portugiseren.

Portugal møter Ghana til sin første VM-kamp torsdag. Deretter venter kamper mot Sør-Korea og Uruguay.