Fotball

«Biffen» tålte steken

<p>Jim Larsen tålte gårsdagens treningsøkt og starter mot Viktoria Plzen.</p><br></br><br></br>

Trondheim 20110709. RBK-Strømsgodset. Rosenborgs Jim Larsen jubler etter 2-0 over Strømsgodset under Eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Strømsgodset lørdag kveld på Lerkendal stadion i Trondheim. Kampen endte 2-0Foto: Ned Alley / Scanpix
  • Christian Skare Stendal

Etter treningen i går sa Jim Larsen til adressa.no at han følte seg klar til kamp etter at han har vært utenfor ordinær trening siden bortetapet mot Breidablik forrige onsdag.

Men Larsen tålte tydeligvis å være med på gårsdagens treningsøkt, for i dag er han med i Jan Jönssons startoppstilling i mesterligakvaliken mot Viktoria Plzen på Lerkendal.

Kampen er Per Ciljan Skjelbreds siste opptreden i RBK-trøyen på Lerkendal, og den første av to oppgjør mot det tsjekkiske mesterlaget.

  • Følg Rosenborg — Viktoria Plzen her

Vinneren av dobbeltoppgjøret er sikret et gruppespill i Europa denne høsten – og er fortsatt med i kampen om en plass i Mesterligaen.

Her er RBKs lagoppstilling (4-3-3):

Daniel Örlund – Mikael Lustig, Jim Larsen, Simen Wangberg, Mikael Dorsin – Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen, Fredrik Winsnes – Jonas Svensson, Rade Prica, Morten Moldskred.

PS! Tidligere Viking-spiller Martin Fillo starter på benken for Viktoria Plzen.

Chat med vår reporter under kampen i vinduet under.

Les mer om

  1. Champions League