Fotball

Skuffet Solskjær

<p><strong>ATHEN, Hellas — Norge 1-0:</strong> Ole Gunnar Solskjær var en skuffet mann etter 0-1-tapet. Både på grunn av en feilaktig offside-avgjørelse og egne brente sjanser.</p>

Fotball , 7. oktober 2006 , EM-kvalifisering , Hellas - Norge , Greece - Norway 1-0 Ole Martin Årst Norge bommet såvidt på mål og holder seg til ansiktet mens Ole Gunnar Solskjær er oppgittEuro Qual. Foto: Digitalsport

 • Yngve Bergli

Solskjær så det alle som ikke var utstyrt med greske øyne så denne kvelden; Steffen Iversens stikker til Daniel Braaten var perfekt.

— Det var bittert. Jeg så tydelig at Daniel ikke var offside. Men det er det dessverre ikke noe vi kan gjøre noe med, sier Solskjær.

Manchester United-spissen kom selv til tre gode sjanser. Først et skudd som ble blokkert på vei inn mot det lengste hjørnet, deretter rundet han keeper uten å få skikkelig kontroll på ballen og til slutt da han bommet på ballen like ved straffemerket.

— Det var tre brukbare sjanser, men denne gangen gikk de ikke i mål. Vi var ikke gode nok foran mål i dag. Sånn er fotballen noen ganger – enkelte ganger går alt inn, andre ganger vil den ikke i mål, sier Solskjær.

Tre lag med seks poeng er status i Norges gruppe, i det kvalifiseringen tar pause til våren for Norges del. Hellas møter Bosnia onsdag, og kan ta føringen med ni poeng på tre kamper med seier der. Solskjær har likevel god tro på at Norge kan avansere til EM.

— Vi er med i gruppa, og denne kampen viste at vi er et godt lag. I perioder spilte vi god fotball. Jeg er optimist med tanke på fortsettelsen, sier Ole Gunnar Solskjær.

 1. Les også

  - Helt ubegripelig

 2. Les også

  Snytt for poeng

 3. Les også

  - Burde vært nedrykk for dommere

 4. Les også

  Bittert for Braaten

Les mer om

 1. Fotball-EM

Relevante artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Snytt for poeng

 2. FOTBALL
  Publisert:

  - Har tatt et steg videre

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Klovner i kamp

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Norge lekte med Ungarn

 5. FOTBALL
  Publisert:

  - Erstatterne gode nok

 6. FOTBALL
  Publisert:

  - Bra med en vekker