Salvesen til lagkameratene: - Jeg tar den

Lars-Jørgen Salvesen tok ballen da lagkameratene diskuterte hvem som skulle ta straffesparket som sikret Start 3-3 mot Odd.

ODD — START 3-3

SKIEN (fvn.no): Tre minutter før slutt - på stillingen 3-2 til Odd - ble Matthias Vilhjalmsson felt, og dommeren blåste straffe. Etter litt diskusjon fram og tilbake, endte det med at Lars-Jørgen Salvesen skulle ta den. Han satte den sikkert til høyre for keeper, og sikret med det ett veldig viktig poeng for Start.

3-3: Lars Jørgen Salvesen var sikker som banken da han plasserte ballen utagbart til venstre for keeper Sondre Rossbach.

— Det var ingen selvfølge at jeg skulle ta straffen for A-laget. Men det virket som Rolf Daniel (Vikstøl) spurte om det var andre som ville ta den, og det er jeg veldig takknemlig for nå. Jeg hadde lyst til å ta den, gliser Salvesen etter årets første mål i eliteserien.

- Ble en diskusjon

— Jeg skulle ta det hvis ingen andre skulle ta det. Det ble en diskusjon og da gav jeg straffen til Lars-Jørgen mens jeg sa at jeg var sikker på at han skulle score, sier Rolf Daniel Vikstøl.

— Vi hadde snakket med Lars-Jørgen tidligere om han var kapabel til å ta straffe, og det har han svart ja på. Dessuten hadde han pigge bein etter nettopp å ha kommet inn. Men det er tøft å sette ballen i mål slik, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Les også

Salvesen berget Start-poeng

— Betyr mye å score

Salvesen kom inn på stillingen 3-2 da Start jaget utlikning.

— Det betyr veldig mye for meg å score dette målet. Jeg har fått en del sjanser til nå, og da er det viktig at jeg får et mål, sier unggutten, som har hamret mål inn for Start 2 også denne sesongen.

BLE STARTS HELT: Lars-Jørgen Salvesen satte inn 3-3 mot Odd like før slutt.

Det var det flere som var sikker på Salvesen. Mathias Rasmussen, som endelig var tilbake fra en skulderskade, følte seg trygg på at Salvesen skulle score.

— Veldig tilfredsstillende

— Jeg har sett ham prikke straffer på Start 2. Jeg var sikker på at han skulle score, sier 17-åringen, som fikk årets første minutter i eliteserien.

— Utrolig deilig å få en sånn opplevelse, sier lyngdølen, som tok store skritt i vinter og var en av de beste Start-spillerne i treningskampene før sesongstart.

Uheldigvis brakk han skulderen i samme uke som eliteserien startet.

— Det er veldig tilfredstillende å være så kjapt tilbake fra skulderskaden. Nå må jeg bare trene opp styrken i denne armen, sier Rasmussen og kikker ned på sin høyre arm.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk