Fotball

Celtic-kaptein fordømmer kampanjen mot Deila

Den norske manageren merker presset fra fansen som vil ha ham vekk.

Ronny Deila og Celtic leder ligaen, men fansen forventer større suksess. Spesielt i Europa.

Scott Brown liker dårlig underskriftskampanjen hvor målet er å få sparket Ronny Deila som Celtic-manager. Kapteinen mener Deila er riktig mann for jobben.

Les også

Deila skylder på mediene

Celtic leder ligaen og er med i begge de skotske cupene. Likevel er kritikken knallhard mot Deila. En underskriftskampanje på internett, hvis hensikt er å fjerne nordmannen, har samlet nærmere 300 underskrifter så langt. De fleste supporterne er imidlertid svært negative til kampanjen, skriver Daily Record.

Kaptein Scott Brown (midten med pokal) mener Ronny Deila er rett mann for Celtic.

Det gjelder også kaptein Scott Brown.— Den (kampanjen) er knallhard. Vi leder ligaen ett poeng foran Aberdeen, som har en veldig god sesong. Vi er med i begge cupene, men ja, vi skuffet i Europa, men det er ingenting vi kan gjøre med det nå, sier han til den skotske avisen.

— Vi vet at vi ikke spiller vårt beste nå, men man må gjennom tøffe perioder og da er støtten fra supporterne helt avgjørende, fortsetter han.

Det er lørdagens hjemmetap mot Motherwell som virkelig fikk rødlysene til å blinke for Deila, som fremdeles skal ha bra støtte fra klubbledelsen. Det samme gjelder ifølge Brown blant spillerne.

— Vi kommer tilbake, og det er da man ser hva som bor i laget. Han (Deila) kommer til å få det beste ut av spillerne, fastslår Brown.

Celtic spiller borte mot Hearts 27. desember. Tre dager senere venter nok en bortekamp, denne gang mot Dundee. De grønne og hvite avslutter juleprogrammet med hjemmekamp mot Partick Thistle 2. januar.

(©NTB)

Les også

  1. Tidligere Premier League-spiller falt om under joggetur: - Tilstanden er kritisk

  2. Her er julens TV-godbiter

  3. - «Gazza» funnet døddrukken i blodpøl

  4. Tidligere Celtic-stjerne hevder supporterne begynner å miste troen på Deila

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. Ronny Deila
  3. Celtic FC