Selnæs om interessen fra andre klubber: - Hopper ikke på hva som helst

Ole Selnæs tror han blir i Rosenborg ut sesongen, men kan ikke garantere noe.

ta74de8b.jpg

NRK meldte torsdag at det er interesse fra England, Italia og Nederland, og det siste budet skal ha vært på rundt 20 millioner kroner.

— Jeg kan ikke si så veldig mye om det. Jeg har fokus og trives her. Så får vi se, sier Selnæs til Adressa.no.

Les også

Rosenborgs neste Europa-motstander er klar

Topp motivert for å bli

21-åringen forlenget kontrakten sin med Rosenborg i fjor høst frem til 2017. Han ser for seg at han blir værende i Trondheim.

— Ja, altså, jeg er Rosenborg-spiller nå og har fokuset her. Det meste tyder på at jeg kommer til å være her resten av sesongen også, og være med og kjempe om seriegull. Jeg er topp motivert for det, og det gleder jeg meg til, sier Selnæs.

- Alt kan skje

Midtbanespilleren innrømmer at han har en drøm om å spille i utlandet, men understreker at det må være en klubb som tilbyr en god pakke for at han skal lokkes bort fra Trondheim.

— Jeg trives utrolig godt i Rosenborg. Det må være rett. Jeg hopper ikke på hva som helst.

— I fotball kan ting skje over natten og jeg kan ikke si noe om hva som kommer til å skje. Det vet man aldri. Ingen andre kan si at de blir her etter sommervinduet heller, sånn som fotballen er. Jeg kan ikke garantere noen ting, men det kan ikke noen som spiller i Rosenborg om dagen, sier han.

Les også

Søderlund innrømmer hevnaksjon: - Dessverre tok jeg feil mann

Vil ikke selge

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen håper han får beholde sin midtbanejuvel.

— Jeg har ikke lyst til å selge noen, men det er ikke opp til meg, sier Kåre Ingebrigtsen.

Selnæs har forståelse for at treneren ikke ønsker å selge han midt i jakten på seriegull og føler at Rosenborg er ærlige og holder om oppdatert om den mulige interessen fra andre klubber.

— Jeg har et godt forhold til Stig Inge (Bjørnebye, sportslig leder journ.anm), Kåre og alle andre i klubben. Jeg har tillit til dem og de har tillit til meg. Jeg føler jeg kan snakke om alt med dem, og jeg tror ikke de holder noe skjult for meg, egentlig, sier han.