Fotball

Skade fører til endringer i RBK-elleveren

Midtstopper Johan Lædre Bjørdal (29) er skadet – Fredrik Midtsjø trekkes ned i backrekka.

SKADETRØBBEL: Johan Lædre Bjørdal er skadet og spiller ikke mot St. Etienne. Dermed må Kåre Ingebrigtsen gjøre noen endringer.
  • Petter Rasmus
  • Følg kampen direkte her!

På gårsdagens trening inne på Stade Geoffry-Guichard gikk Johan Lædre Bjørdal av gresset først av alle. Nå viser det seg at stopperen er skadet – og dermed ikke i startelleveren mot St. Etienne.

Skjelvik starter som stopper

Lædre Bjørdal har spilt omtrent alt etter at han kom til klubben i sommer, og har levert viktige bidrag til at RBK har vært svært gjerrige bakover så langt.

Jonas Svensson (t.h.) og Fredrik Midtsjø kommer til å bekle backplassene kamp mot St. Etienne. Her fra trening onsdag kveld.

— Skaden til Johan gjør at jeg må trekke Midtsjø ned på backplass, og at Jørgen Skjelvik tar stopperplassen. Fredrik har jo to kamper som back for oss fra før, og det er tilstrekkelig erfaring det, sier Bruttern med en liten touch av ironi.

Hemmelighetsfull i timene før kamp

Endringene som har tvunget seg fram er årsaken til at treneren har holdt kortene tett inntil brystet så lenge han bare kunne før kampen.

— Jeg blir nødt til å gjøre noen endringer, og derfor har jeg ikke lyst til å gi ut laget, sa Ingebrigtsen da adressa.no var i kontakt med treneren torsdag formiddag.

Brutter'n er optimist

Tross forfallet på førstevalget Lædre Bjørdal, er Ingebrigtsen optimistisk før kampstart.

— Det handler om å gjøre det vi gjorde i Romania, men vi må gjøre det enda bedre. Vi har uansett gjort unna de verste kampene. Mot Steaua hadde vi virkelig presset på oss. Nå skal vi måle krefter mot de vi ønsker å prøve oss mot, og vi gleder oss bare, sier han.

Mikkelsen starter

Slik starter RBK (4-3-3) mot St. Etienne:

André Hansen – Jonas Svensson, Holmár Örn Eyjólfsson, Jørgen Skjelvik, Fredrik Midtsjø – Mike Jensen, Ole Selnæs, Anders Konradsen – Pål André Helland, Alexander Søderlund, Tobias Mikkelsen.

Les også

  1. En høst som vi vil ha den

  2. Svensson frykter ikke trøkket: - Får ikke panikk av 35.000 franskmenn

  3. Brutter'n: - Sikker på at vi blir ubehagelige å møte

Les mer om

  1. Europa League
  2. AS Saint-Etienne
  3. Rosenborg BK