Erlend tapte veddemål og måtte lage rap om Leicester

Erlend Eide (25) tar av på sosiale medier.

Erlend Eide fra Sandane i Sogn og Fjordane er ikke som andre Leicester-supportere. Etter den fantastiske sesongen som endte med et sensasjonelt seriegull i England, måtte 25-åringen skrive en rap om den enorme prestasjonen og spille inn en musikkvideo. Det ferdige resultatet ligger ute på Youtube der Eide rapper på dialekt, men den er også tekstet på engelsk.

— Før jul snakket jeg og brødrene mine om Premier League, og på det tidspunktet ledet Leicester. Jeg sa at hvis de vant gullet, så skulle jeg lage en rap og en musikkvideo. Jeg skrev det samme litt senere på Twitter, sier Eide til smp.no.

Det så etter hvert mer og mer sannsynlig ut at Leicester skulle vinne, så da begynte faktisk Eide å skrive på teksten.

Nyheter fra England:

Les også

- Mourinho nær enighet med United

Les også

Slik ble «dilly ding, dilly dong» kamprop i Leicester

Håpte å slippe

— En periode tenkte jeg at det ikke var så galt om Leicester ikke vant, for da slapp jeg å gjøre dette, sier han og ler.

Han brukte ikke lang tid på hverken teksten eller musikkvideoen.

— Jeg liker å drive på med slike ting, men ikke akkurat med den sjangeren. Jeg lastet opp videoen i går, men allerede nå har det begynt å ta helt av. Twitter har gått helt amok, sier han.

- Har du et håp om at Leicester selv skal få med seg videoen?

Engelsk tekst

— Ja, helt klart. Det var derfor jeg la på engelsk tekst i videoen, sier Eide.

Han har tidligere vært i lokalavisa der han har fortalt om sitt forhold til Leicester, og nå blir det trolig en god del mer oppmerksomhet etter denne videoen.

skjermdump-leicester-rap.jpg

— Jeg har to brødre som holder med Manchester United og Arsenal, så jeg lever godt på rusen etter seriegullet enda, sier han og ler.

Var skeptisk

Før sesongen hadde 25-åringen et håp om ei plassering blant de ti beste lagene i Premier League.

— Det har vært en lek å se på denne sesongen, men vi har selvsagt hatt marginer med oss. Jeg var skeptisk da jeg så det var Ranieri som skulle være manager, men jeg klager ikke nå, sier han.

Det er mest de fem siste årene interessen hans for Leicester har tatt seg opp. Det minker neppe med det første.