Fotball

Surt tap for Klepp

Stabæk scoret tidlig, Klepp hadde sjanser i fleng. Men ballen ville bare ikke inn i nettmaskene. Dermed et surt tap for Klepp.

NYTT TAP: Klepp-trener Jon Pall Palmason måtte se seg slått mot Stabæk (arkivfoto). Foto: KRISTIAN JACOBSEN

 • Svein Hagen

Hjemmelaget fikk en pangåpning og scoret ledermålet allerede etter fem minutter av den første omgangen. Det var Victoria Ludvigsen som fikk æren av å score det målet.

— Det var en sur åpning på kampen for oss. Dermed ble vi halsende etter helt fra start, men vi var ganske snart inne i kampen og klarte å spille oss fram til noen gode målsjanser, sier Klepp-kaptein Gry Tofte Ims.

Les også

Tomålsscoreren vraket fra start: Mener sjefen gjorde rett

Les også

Tapte etter tvilsom straffe: - Sinnssyk avgjørelse, sier Arna-Bjørnars trener

Gode spillemessig

Og Klepp har fått en vanskelig start på sesongen, først et tap hjemme mot Avaldsnes sist helg, så et surt tap for Stabæk nå.

— Null poeng og null scoringer, det høres ikke helt bra ut. Men vi spillere henger ikke med hodene av den grunn, spillemessig har vi på ingen måter vært underlegne våre to gode motstandere så langt, mener hun.

Gry Tofte Ims trekker spesielt fram den andre omgangen mot Stabæk i dagens kamp. Der presset Klepp hjemmelaget bakover på banen og skapte en rekke store målsjanser.

Må utnytte sjansene

— Det er nesten utrolig at vi ikke klarer å få scoringer utav noen av de store sjansene vi hadde. Men i denne kampen ville bare ballen ikke over målstreken, sukker hun.

Men hun er klar på at Klepp nå må begynne å sanke poeng om de ikke skal bli liggende for langt nede i sumpen tidlig i sesongen.

— Klart det er aldri greit å sesongåpne med to strake tap, og jeg legger ikke skjul på at det svir en hel del å tape fotballkamper. Samtidig skal vi ikke legge oss ned, men heller bruke treningene godt til å bli enda bedre til å utnytte de store sjansene vi får i kampene våre. Da kommer også resultatene til vår fordel, mener hun.

Les mer om

 1. Toppserien
 2. Stabæk Fotball Kvinner
 3. Klepp IL

Relevante artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Tomålsscoreren vraket fra start: Mener sjefen gjorde rett

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Tapte etter tvilsom straffe: - Sinnssyk avgjørelse, sier Arna-Bjørnars trener

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Her redder storscoreren serieåpningen for Ørn

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Klepp tapte serieåpningen

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Uavgjort i lokaloppgjøret i Bergen

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Trente med gutta for å bli tøffere fysisk