Zlatan oppsøkte britisk presse: – Store ting vil skje

Den svenske superstjernen setter fart på ryktene om en Premier League-overgang.

Zlatan Ibrahimovic scoret ett mål og var sentral da PSG slo Chelsea 2-1 i Paris. Etter sesongen er trolig tiden i Frankrike over for svensken.
  • Fredrik Saltbones

Zlatan Ibrahimovic (34) mener selv han er i sitt livs form etter at han tirsdag kveld var sentral da Paris Saint-Germain slo Chelsea 2-1.

Etter kampen gjorde han – ifølge Daily Telegraph – en ekstra innsats for å komme i kontakt med engelske journalister i pressesonen på Parc des Princes i Paris.

– Jeg har tre måneder igjen her (i Paris Saint-Germain), og hva vil skje etter det? Store ting vil skje. La oss bare se hva som skjer, sa Zlatan på kryptisk vis.

– Jeg er i god nok form

Da engelske journalister ville vite om Premier League er et attraktivt alternativ, svarte han:

GJENSYN? José Mourinho (t.v) og Zlatan Ibrahimovic fikk et nært vennskapsforhold i løpet av tiden de hadde sammen i Inter Milan.

– La oss bare si at jeg er i god nok form.Det virker sannsynlig at Ibrahimovic forlater PSG etter denne sesongen, og disse uttalelsene setter fart på ryktene om en overgang til Premier League, selv om Zlatan lenge har vært linket til David Beckhams nystartede MLS-lag i Miami.

Kobles til Mourinho

34-åringen fikk et nært forhold til José Mourinho da svensken spilte under portugiseren i Inter Milan. Zlatan har flere ganger uttalt at han gjerne vil ha Mourinho som sjef igjen.

Mourinho – som nylig fikk sparken i Chelsea – virker å være klar for nye utfordringer i Premier League igjen snart. Flere engelske medier har hevdet at 53-åringen allerede er enig med klubbledelsen om å overta manageransvaret i Manchester United.

Og det er nettopp United de fleste engelske mediene tror det er mest sannsynlig at Zlatan ender opp.

Daily Mail har vurdert hvilke engelske klubber det er mest sannsynlig at Zlatan signerer for. Her er listen (karakter ut i fra hvor sannsynlig overgangen vil være):

Manchester United: 4 (av 5)

Chelsea: 3

Arsenal: 2

Manchester City: 0

– Ingen sjanse. Pep Guardiola og Zlatan går bare ikke overens, skriver Daily Mailom sannsynligheten for at Ibrahimovic signerer for Manchester City.

Vil du lese mer om internasjonal fotball? Da anbefaler vi disse sakene:

Hør den nyeste episoden av Aftenpodden Sport hvor du får høre hvordan det er å få grisejuling i Holmenkollen og hvor Lionel Messi kanskje rappet straffe-ideen sin fra: