Tredjedivisjonsmanager kan bli Solskjærs Cardiff-erstatter

Leyton Orient-manageren bekrefter at Cardiff har tatt kontakt.

Ole Gunnar Solskjærs tid i Cardiff er over. Nå er klubben på jakt etter en ny manager.

Leyton Orient-manager Russell Slade kan bli Ole Gunnar Solskjærs erstatter som Cardiff-manager. Det bekreftet Slade selv lørdag.

Slade sa etter 2-1-seieren mot Scunthorpe lørdag at Cardiff har tatt kontakt med League One-klubben (nivå tre, red.anm.) og bedt om å få snakke med ham om jobben. 53-åringen har aldri vært manager høyere enn nivå tre i engelsk fotball og er ifølge Wales Online ikke akkurat den «unge og sultne» typen klubbeier Vincent Tan angivelig ønsket etter Solskjær.

Klubben skal ha fått nei fra Dundee-manager Paul Hartley.

— Får se hvor lenge det varer

Lørdag førte Cardiffs midlertidige managerduo Danny Gabbidon og Scott Young laget til ett bortepoeng mot Derby. De vraket Magnus Wolf Eikrem fra troppen og satte Mats Møller Dæhli blant reservene. Det endte med 2-2. — Vår instruks var å lede laget i dag. Jeg er sikker på at vi snart vil ha en samtale med eieren. Vi er i gang med forberedelsene til tirsdagens ligacupkamp (mot Bournemouth), så får vi se hvor lenge dette varer, sa Young lørdag.

Det var klubbens første kamp siden Solskjær forsvant fra managerjobben. Aaron Gunnarsson og Peter Whittingham scoret med fire minutters mellomrom etter pause, og Cardiff så ut til å være på vei mot en etterlengtet seier.

Imidlertid kom Derby tilbake og utlignet Jordan Ibe styrte inn 1-2. Noen minutter før slutt utlignet Craig Bryson.

Dæhli så hele kampen fra benken. (©NTB)