Fotball

Molde-treneren: - Vi kan vinne gruppen

Erling Moe mente laget kunne tatt alle poengene mot Ajax.

FORNØYD: Moldes trener Erling Moe knytter neven når dommeren blåser av kampen mot Ajax.
  • Ørjan Handal Dimmestøl

MOLDE — AJAX 1-1

AKER STADION (rbnett.no): Erling Moe er fornøyd etter dagens kamp når han møter til pressekonferanse. Når rbnett spør om hva han sier er han spøkefull og sier ”utrolig misfornøyd” med et smil om munnen. Molde er nå i toppen av gruppen og er ubeseiret i Europa.

Molde la ned en solid prestasjon og Erling Moe mener at første omgangen var for svak. Moe var spesielt fornøyd med andre omgangen og mener laget da løftet seg. På spørsmål fra rbnett oppsummerer han kampen for fremmøtt presse.

— God prestasjon. Vi gjør en ruskete første omgang. Vi spiller på oss for mange brudd. De får kontre på oss. Jeg er ikke fornøyd med det, men vi retter på det i 2.omgang. Den var veldig bra gjennomført. I perioder kjører vi kampen. Totalt sett kunne vi fått med oss tre. Ett poeng er ok med kampens gang.

Etter drøyt 70minutter spilt ble det dømt frispark til Molde like utenfor boksen til Ajax. Da smelte Joona Toivio til og ballen smalt i stolpen før den datt i armene til bortelagets keeper Jasper Cillessen. Da steg pulsen til Moe.

— Jeg så frisparket inne og feiret det litt, forteller han til oppmøtt presse

Brilijant keeperspill

Ethan Horvath hadde tatt vitaminene sine i dag og vartet opp med flere flotte redninger. Like før timen var spilt kommer Ajax i angrep. Kenny Tete la inn fra høyrebacken og fant danske Victor Fischer på bakerste stolpe. Fra få meter dro den amerikanske keeperen opp en drømmeredning.

Moe var i det spøkefulle hjørnet når oppmøtt presse spurte om prestasjonene.

— Synes det var dårlig, smiler Moe før han fortsetter:

— Neida. Ethan var fantastisk. Vi valgte å satse på han og Per Magne Misund har gjort en fantastisk jobb.

Ballsikkert lag

Molde møtte et ballsikkert lag og Moe må bare skryte av motstanderne. Ajax har hatt en god sesong i hjemlig serie så langt og Moldes trener er spesielt fornøyd med eget lag evne til å matche dem.

— Veldig godt lag. De har gode enkelt individ og er jo ubeseiret i Nederland. Det er bra at vi kan prestere mot slik motstand. Jeg er veldig stolt av troppen og hvordan de håndterer kampen.

Molde leder gruppen og er ubeseiret. På spørsmål om Molde kan vinne gruppen var Moe kontant i svaret sitt

— Ja, vi kan vinne gruppen.

Molde får besøk av Celtic i neste runde om tre uker. Den kampen spilles 22.oktober.

Les også

  1. Hestad-scoring sikret viktig Molde-poeng

  2. RBK fikk seg en på trynet

Les mer om

  1. Europa League
  2. Molde FK
  3. AFC Ajax