Fotball

Helland hentes inn i landslagstroppen

Blir med mot Island og Belgia.

HENTET INN: Pål André Helland er med i landslagstroppen til de to neste kampene. Foto: NTB scanpix

Mandag kveld opplyser Norges Fotballforbund på Twitter at Rosenborgs Pål André Helland er hentet inn i troppen til kampene mot Island og Belgia.

Rosenborg-vingen har slitt med skader gjennom store deler av våren, men gjorde comeback i cupkampen mot Nest-Sotra forrige uke og scoret også mot Molde i RBKs 3-1-seier på lørdag.

– Det beste for meg er å fortsette å spille fotball, nå har jeg hatt ferie i hele mai. Så når jeg først er i stand til å spille fotball, så vil jeg gjerne det. At jeg får sjansen her er jeg ydmyk og takknemlig for, så da er det bare å være med, sier Helland til NRK.

Tidligere mandag opplyste forbundet at Rune Almenning Jarstein sliter med en irritasjon i skulderen og er ikke aktuell til landskampene. Sten Grytebust er hentet inn som erstatning for Hertha Berlin-målvakten. Almenning Jarstein sto hele kampen mot Portugal som endte med 0-3-tap

Jo Inge Berget og Fredrik Midtsjø er også ute med skade.

— Det er så klart kjipt å gå glipp av to landskamper. Det er et skår i gleden. Jeg skulle gjerne fått med meg de to kampene og bidratt for landslaget, for jeg føler at jeg er i bra form, sier Midtsjø til Adresseavisen.

Les også

Midtsjø slapp med skrekken

Norge møter Island onsdag og Belgia søndag. (©NTB)

Les også

  1. Tallene som gir Høgmo hodeverk

  2. Debutant Trondsen tilbake til U21

  3. Høgmo slapp ikke til spilleren «alle» ville se

  4. Portugal herjet med Høgmos reservelag

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball
  2. Pål André Helland