Vardy inviterte hele byen til party

Andrea Bocelli sang, Vardy scoret og drømmenes sesong endte i elleville jubelscener.

Kaptein Wes Morgan hever pokalen og Claudio Ranieri jubler sammen med alle de andre Leicester-spillerne. Drømmer var blitt til virkelighet.

Leicesters målmaskin feiret med to nye mål og hele Leicester gikk bananas.

Fotballkampen var viktig. Men ikke så veldig viktig. Leicester skulle krones på hjemmebane. Og selv om de hadde vært like mye seriemestere ved tap, ville de gjøre det hele med stil.

Italiensk tenor sang

Andrea Bocelli hadde på seg Leicester-trøya og sang før kampen.

Før kampen sang den italienske tenoren Andrea Bocelli, og knapt et øye var tørt. Bocelli hadde latt seg imponere av den utrolige jobben som hans landsmann Claudio Ranieri hadde fått til med et lag som var nederlagsdømt før sesongstart. Derfor tok han selv kontakt med manageren som allerede er mer enn legende i byen i East Midlands.— For å være helt ærlig. Det var jeg som ringte dem. Jeg fikk tak i nummeret til Claudio Ranieri og ringte ham og sa: «Hør er Ranieri, det er Bocelli og jeg har lyst til å gjøre dette». Han var svært glad, forteller den italienske sangeren ifølge The Guardian.

Derfor var det en italiensk tenor som innledet det som allerede hadde vært en kjempefest i Leicesters gater fra tidlig morgen. Det er flere italienere enn Bocelli som har merket seg landsmann Ranieris innsats i England. Flere busslaster med italienske fotballtilhengere hadde reist i flere dager opp fra Italia for å være med festen. Politiet i Leicester anslo det til å ha kommet 6-700 festglade italienere.

Stor stemning på King Power Stadium da Leicester feiret seriemesterskapet sammen 32.000 elleville tilskuere.

Om Bocelli hadde sunget vakkert, fikk de 32.000 inne på stadion anledning til å synge for sine helter etter hvert.

Scoret etter fem minutter

“Jamie Vardy’s having a party” synger de ofte på Kong Power stadium. Et rimvennlig navn er greit å ha. Men det som er aller greiest for Leicesters tilhengere er at han lever opp til sangen. Ikke bare hadde han et party for lagkameratene mandag kveld da det ble klart at Leicester var seriemestere, han livet like godt opp selve seiersfesten foran et smekkfull arena med scoring allerede etter fem minutter.

Levningene fra den engelske midderlalderkongen Richard den tredje ble funnet på enparkeringsplass i Leicester i fjor. Nå har de fått en annen konge.

Jamie Vardy ville ha alle med seg på party denne gangen.Leicester spilte med en mesters selvsikkerhet. Før første omgang var over ledet de 2-0 og da Jamie Vardy ble felt innenfor 16-meteren i andre omgang ble det straffe. Han tok den selv. Og han scoret. Dermed er han oppe i 24 mål i Premier League denne sesongen. Ett mindre enn Tottenhams Harry Kane. Vardy kunne også satt sitt 25. mål på nok en straffe et kvarter før slutt. Men denne gangen misset han.

Festen fortsetter

Og hvis noen trodde at feiringen stopper nå, så tar de fryktelig feil. Neste helg spiller Leicester sesongens siste kamp borte mot Chelsea. Det kan de

Leicester-tilhenger, tidligere toppscorer og TV-personlighet Gary LIneker lovet at han skulle stille opp i første program i neste sesong i bare underbuksa. Han blir til stadighet minnet på om akkurat det.

gjør i sikker forvissning om at de er mestere og at pokalen er hjemme.

Den skal nemlig paraderes gjennom Leicesters gater mandag ettermiddag og kveld. Da blir det nok en fest i en by som nå har ruset seg på Premier League-seieren i seks dager.

Mer om Leicester og ders utrolige sesong:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal19162145162950
2Manchester City20143353203345
3Newcastle United20109133112239
4Manchester United2012353225739
5Tottenham Hotspur2111374031936
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk