Tidligere Rosenborg-spiller klar for Vålerenga

Oslo klubben ruster opp med to nye fjes før seriestart, men skal ha fått nei da de forsøkte å hente en tredje spiller.

Daniel Bertnsen er klar for Vålerenga. Her fra treningskamp mot klubben i vinter.

Daniel Berntsen er klar for Vålerenga, melder klubben på sine egne hjemmesider.

Flere medier meldte tidligere fredag at nordlendingen var på vei tilbake til norsk fotball etter oppholdet i Djurgården.

Den tidligere Rosenborg- og Bodø/Glimt-spilleren har signert en avtale ut 2020-sesongen.

Les også

Ibrahim forlater Viking og går gratis til Vålerenga

– Jeg ble veldig imponert over Vålerenga da vi møtte dem med Djurgården i vinter, så det å få lov til å være med på dette ser jeg fram til, sier Berntsen.

– Vi er veldig fornøyd med å få Daniel til Vålerenga. Han er en spiller jeg har sett på i mange år som har flotte ferdigheter og et stort utviklingspotensial. Med offensive kvaliteter og et kreativt hode kan han bekle flere posisjoner på banen og er ganske lik vår egen Ghayas Zahid, sier Deila.

Klubben bekreftet også fredag at Viking-spiller Abdislam Ibrahim går gratis til Oslo-klubben og har signert en toårskontrakt. Dermed har klubben gjort to signeringer på den siste dagen i overgangsvinduet.

Abdislam Ibrahim (til høyre) er klar for Vålerenga.
Les også

Vålerenga ville kjøpe Haugen - Viking sa nei

Ifølge Stavanger Aftenblad ønsket Ronny Deila også å knytte seg til Viking-back Kristoffer Haugen. Den overgangen ble det ikke noe av, da spilleren selv har gjort det klart at han ikke vil spille for noen annen norsk klubb med mindre Viking er nødt til å selge.

(NTB/Aftenposten)