Absurd episode fikk stjernetrener utvist

Da Malaga kontret ble det kastet en ball ut på banen.

Det er en høydramatisk avslutning på sesongen i Spania. Ett poeng skiller Barcelona, Atletico Madrid og Real Madrid i kampen om gullet. De røde og hvite fra hovedstaden gjorde jobben i møtet med Malaga, det måtte de gjøre uten trener Diego Simeone på sidelinjen i den andre omgangen.

Les også

Utvider gigantstadion: Slik blir nye Camp Nou

Argentineren ble nemlig vist opp på tribunen etter en spesiell hendelse. Helt på tampen av førsteomgang kontret Malaga, men på vei fremover ble det kastet en ball ut på banen for å forstyrre Malaga-angrepet. Diego Simeone ble pekt ut som synderen, og måtte følge sitt lag fra tribuneplass.

Videobildene viser at det ikke var Atletico-treneren som var den skyldige, noe han også påpekte etter oppgjøret.

— Det var en person på sidelinjen som kastet ballen. Det vil du kunne se på bildene, sier Simeone ifølge den spanske avisen AS.

Les også

Spania-sjokket: Nå kan alt glippe for Barcelona

16 minutter inn i den andre omgangen kom avgjørelsen i Madrid, da Ángel Correa satte inn vinnermålet for Atletico. Det var nok til at laget tok over tabelltoppen i noen timer.

Senere på kvelden vant Barcelona oppskriftsmessig hjemme mot Sporting Gijon. Igjen var det Luis Suarez som stjal overskriftene. Superspissen scoret fire mål i midtuken. Lørdag scoret han fire nye, og er nå toppscorer med 34 ligamål.

Før Atletico Madrids viktige seier, var Real Madrid lenge i trøbbel. Zinedine Zidane og hans mannskap måtte klare seg uten Cristiano Ronaldo, men klarte å snu 0-2 til seier etter to mål av Gareth Bale og ett av Lucas Vazquez.

Kan Tottenham snappe ligagullet? Dette er ett av mange tema i ukens Aftenpodden Sport: