Fotball

Solskjær har ikke snakket med NFF om landslagsjobben

Molde-manageren tror Høgmos erstatter blir presentert i løpet av kort tid.

– Det har ingenting å si om jeg er interessert eller ikke. Det er Norges Fotballforbund som må se etter den neste kandidaten, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.
  • Trond Hustad
    Rbnett

Ole Gunnar Solskjær er ett av navnene som har vært lansert som mulig landslagssjef etter Per-Mathias Høgmo, men Molde-treneren går langt i å avvise at han selv er aktuell.

– Det har ingenting å si om jeg er interessert eller ikke. Det er Norges Fotballforbund som må se etter den neste kandidaten, og jeg blir ikke overrasket om noen får jobben ganske kjapt i og med at Per-Mathias og dem er blitt enige nå, sa Solskjær til TV 2 onsdag.

– Hvem tror du det blir?

– Det har jeg ingen formening om, men jeg vet i hvert fall at jeg ikke har snakket med noen av dem, sier Solskjær, som mener mange svartmaler det som har skjedd i løpet av Høgmos tid som landslagssjef.

– Vi må huske tre år tilbake i tid da Per-Mathias fikk jobben. De fleste var veldig fornøyd med at vi i Norge prøvde en annen måte å spille på, en annen tilnærming til jobben. Det er mange som var enig da, som påstår at dem har vært uenige. Sånn er fotballen. Per-Mathias prøvde på sin måte. Det var positivt i lange perioder, og turbulent i andre, sa Solskjær til TV 2. Vegard Forren har tidligere vært kritisk til Per-Mathias Høgmos laguttak og disponeringer. Han har også nevnt Solskjær, Ståle Solbakken og Erik Hamrén som gode kandidater til jobben.

Molde-stopperen skriver i en sms til Rbnett at han ikke ønsker å kommentere Høgmos avgang.

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball