RBK sliter med B-stempel. Det kan bli verre

KOMMENTAR: Rosenborg – PSV ble en gang spilt for fullt hus på Lerkendal. Torsdag kveld blir det trolig 10 000 ledige seter.

Europahøst: Daglig leder Tove Moe Dyrhaug og organisasjonsleder Trond Alstad sto bakerst i lokalet da Eirik Horneland og Mike Jensen pratet til pressen onsdag ettermiddag. Dyrhaug får en tøff oppgave med å selge ut stadion i de kommende Europa League-kampene. Til venstre kommunikasjonsmedarbeider Eirik Grønning i RBK.
  • Birger Løfaldli

LERKENDAL: Det var litt europeisk sus da Mike Jensen og Eirik Horneland måtte svare på engelsk under pressekonferansen på Lerkendal onsdag ettermiddag. Samtidig var det en annen utgave av Jensen enn han som sprudlet på pressekonferansen i Zagreb i slutten av august, før playoff-kampen mot Dinamo.

Da var 30 journalister og fotografer på plass, sponsorplakatene viste at det handlet om Champions League og Jensen var i usedvanlig godt humør. Kapteinen kom ikke med noen latterkuler denne gangen, slik han gjorde i Zagreb. På Lerkendal onsdag var en håndfull nederlendere og noen flere norske journalister på plass for å høre RBK-duoens tanker før årets første hjemmekamp i Europa League.

Les hele saken med abonnement