Fotball

Fagermo og Vålerenga-spillerne tar ferie

Vålerengas A-lag i fotball tar etter avtale med ledelsen ferie til mandag 4. mai. Det gjelder både spillerne og trenerteamet, melder klubben.

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo og hans spillere gjør de to neste ukene unna ferie i påvente av et hektisk program når fotballsesongen omsider kommer i gang. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

 • NTB

– Det går mot et komprimert og tettpakket kampprogram når Eliteserien sparkes i gang. A-lagets spillere og trenerteam tar derfor ut deler av årets ferie nå, skriver vif-fotball.no.

Spillere og trenere i hovedstadsklubben har vært permittert siden 19. mars, og siden 1. april i nedjustert grad, men de to neste ukene vil de i stedet være i ferie.

Les også

Krevende nystart for Fagermo: – Livet er tøft og kan være brutalt

– Etter noen uker med gruppebaserte treninger er det fortsatt uklart når vi kan være i gang, men det er helt sikkert at det blir en hektisk periode når det hele starter opp. Vi tror derfor det er hensiktsmessig å avholde ferie fra og med i morgen (lørdag) og fram til mandag 4. mai, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til klubbens nettsted.

Spillerne får som vanlig ved ferieavvikling med seg individuelt tilpassede egentreningsprogrammer for å holde den fysiske formen ved like.

Les mer om

 1. Vålerenga Fotball
 2. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Aalesund letter på permitteringene – spillerne tilbake på trening til uken

 2. FOTBALL

  Derfor har AaFK sendt spillerne ut i ferie

 3. FOTBALL

  Åpenhjertig Hareide: Dette blir fem av hans første RBK-grep

 4. FOTBALL

  AaFK opphever permitteringene

 5. FOTBALL

  Permitteringer på rad og rekke i eliten: Nå kan RBK-spillerne slippe unna

 6. FOTBALL

  Viking trekker permitteringene tilbake: - Veldig gledelig