Fotball

West Ham best blant reservedraktene også

West Ham har virkelig en god sesong på draktfronten i 2013/14. Her er mine fineste og styggeste blant andre— og tredjedraktene i Premier League!

FINESTE 1. West Ham andredrakt. Her stemmer det aller meste. Fargepaletten er brukt helt eksemplarisk, og det er fine små detaljer som løfter drakten.
 • Eivind Aarre
FINESTE 2. Manchester City andredrakt. Vanligvis er jeg ingen fan av gullskrift, men her synes jeg det fungerer. Fint med svart i to toner. Classy.
FINESTE 3. Chelsea andredrakt. Chelsea har sett tilbake i historien, og funnet dette designet i en reservedrakt fra 60-tallet. Stripene på tvers gir det ekstra lille bra touchet.
FINESTE 4. Crystal Palace andredrakt. Jeg har tidligere skrevet at jeg liker diagonalstriper, og her er i tillegg sponsoren flyttet for å gjøre plass til stripene. Det liker jeg!
FINESTE 5. Tottenham andredrakt. Enkel og grei variant, men et lite rutemønster i stoffet. Fint at fargepaletten begrenses til to farger.
STYGGESTE 1. Liverpool andredrakt. Ingen bombe dette, for faste lesere. Det eneste positive med denne drakten er at den bare skal brukes i én sesong. Hva skal det mønsteret på fronten være?
STYGGESTE 2. Liverpool tredjedrakt. Er det barnehagebarn som har designet den? Et mareritt av striper, mønster og fargekombinasjoner.
STYGGESTE 3. Fulham tredjedrakt. Dette grunndesignet fra Adidas er allerede brukt nesten over alt. Her passer fargene i tillegg dårlig sammen.
STYGGESTE 4. Swansea andredrakt. Denne drakten bør egenlig kun brukes i påskekampene, for nærmere et påskeegg kommer man ikke.
STYGGESTE 5. Hull andredrakt. Hull har oransje og svarte drakter, så denne vil heldigvis bli brukt ganske sjelden. Hva med å bruke bare én farge, i stedet for å rote det til med de greiene under ermene?

West Hams stilige andredrakt var et lett valg som fineste drakt, mens Liverpools andre— og tredjedrakter var like suverene blant de styggeste draktene.

Tilfeldig eller ikke er det tre Adidas-drakter som følger Liverpool i listen over styggeste drakter. Det som kjennetegner alle disse draktene, er at det er grunndesign som i tillegg har farger som ikke er akkurat fordelaktige.

Til Adidas’ forsvar skal det sies at leverandøren har den fineste drakten, og ytterligere en inne blant de fem beste. Men begge de draktene jeg synes er finest, er spesiallaget for klubben, og ikke basert på grunndesign.

Se i bildegalleriet over for å se hvilke andre- og tredjedrakter i Premier League jeg synes er finest og styggest!

ENIG ELLER UENIG? SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!

 • DRAKTBLOGGEN, TIDLIGERE INNLEGG

LES OGSÅ:

Les også

 1. Hvilken drakt er finest i Premier League?

 2. Her er mine Championship-favoritter

 3. Nordtveit får spille i klassedrakter

 4. Derfor er årets Roma-drakt spesiell

 5. Stor forbedring for Manchester United

 6. Designernes søppelkasse

 7. - Supporterne vil elske Barcelonas kontroversielle drakt

 8. England tar en Tyskland - eller gjør de det?

 9. Hvorfor finne opp kruttet på ny?

 10. Slik designer Nike en drakt

 11. Drakt-bloggen: Når detaljer ødelegger

 12. Citys overraskende svake Nike-avtale

 13. Portugal og Frankrike treffer, Brasil og Nederland skuffer

 14. Tidenes styggeste drakter?

Les mer om

 1. Fotball
 2. Sportsblogger
 3. West Ham United FC
 4. Tottenham Hotspur FC
 5. Liverpool FC
 6. Manchester City
 7. Fulham FC