Fotball

Tror kanskje Molde-fansen skal ta det litt med ro

Tap i serieåpningen mot Odd, hjemme på Aker Stadion, med et stjernespekket lag. Det er en skuffende setning for alle som holder med Molde.

JULING: Glimt gikk bank i serieåpningen mot Sandefjord. Det samme fikk Molde. Lørdag møtes de på Aspmyra.
 • Jørund Johansen
Jørund Johansen, Bodø/Glimt-supporter.

Molde tipper seg selv på tabelltopp i år, noe jeg kan forstå etter en meget imponerende fjorårssesong. Kanskje skal tornekrattet og kollegaene mine i Aftenposten ta det litt med ro. LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

Tap i serieåpningen mot Odd, hjemme på Aker Stadion, med et stjernespekket lag. Det er en skuffende setning for alle som holder med Molde. Og verre kan det faktisk bli.

Skal skru av Fagermo

Jeg skal ikke være alt for offensiv, for det gikk ikke så bra med Glimt i åpningen heller, men husk; vi er alltid gode på Aspmyra!

Vi klarte 1-1 mot Molde forrige sesong på Aspmyra. Ikke noe dårlig resultat det, mot det desidert beste laget i Tippeligaen 2014. Og vi er ute etter hevn nå.

En elendig åpning mot Sandefjord, det er bare ikke til å tillate. Og Molde tipper jeg er litt mer skjelven enn Glimt er etter første runde. De føler seg nok litt skremt.

De taper tross alt hjemme mot talentfabrikken Odd, et lag de skal slå. Dag-Eilev Fagermo skal slås av Molde etter alle kommentarene han har spyttet ut i retning pengebruken til Molde. Molde ønsker over alt på jord å tråkke han ned i gjørma.

Nå møter dere Glimt, Molde. Si hva dere vil om Glimt, tipp oss hvor dere vil på tabellen, men på hjemmebane skal vi være veldig vanskelig å slå. Jeg er offensiv, jeg vet det, men jeg er litt kjent for å være litt stor i kjeften.

Så får jeg heller svare for meg hvis det går galt, for det skal jeg fint klare. Gul-klumpene fra Bodø er klare.

Glimt på 3. plass

Men for all del, jeg har trua på Molde i årets sesong. De har den sterkeste stallen og kanskje den beste treneren, men Rosenborg blir et lag som kommer til å sloss til siste sekund.

Molde kommer neppe til å spasere opp på tronen, jeg tror de skal få kjempet ganske hardt. Det blir avgjort i siste runde i år.

Og hvor havner Glimt i alt dette? Jo, vi tar vel tredjeplassen. Neida, det har jeg nok ikke trua på. Men det er sånn med Glimt. Enten havner vi i nedrykksstriden, eller så klarer vi en mirakuløs andre— eller tredjeplass.

Sånn har vi vært i hele tiden, men jeg har trua på andre boller i år. Vi som er skribenter for Glimt, jeg, Jonas og Erlend, har tippet Glimt på en niendeplass, og det tror jeg er overkommelig.

Vi må bare få satt laget litt, og det er ingen grunn til å grave seg helt ned etter bare en kamp. Aspmyra ligger jo der for at vi Glimt-supportere skal komme å få oss en deilig avslutning på helga. Vi vinner jo alltid på myra.

Gir oss aldri uten kamp

Hva med kampen på lørdag, mot selveste Molde? Har vi en sjanse?

Jeg tror det blir tøft, men jeg har absolutt trua på både 1 og 3 poeng. Fort Aspmyra, det er derfor. Men Molde spilte en god kamp på mandag. Ekstremt mye fart og gode kombinasjoner. Glimt har en megajobb å gjøre. En ting er sikkert: i Bodø gir vi oss aldri uten skikkelig kamp!

Vi skal kjempe, vi skal sloss.

Gutta gir alt for oss.

Molde skal få deng,

Glimt skal plukke tre poeng

 1. Les også

  Facebook-eksperten er den verste fyren jeg vet om

 2. Les også

  Vi er ikke så tjukke i huet som alle østlendinger tror

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  KULTUR
  Publisert:

  Karpe-medlemmet ble sjokkert da han så hvilke ytringer folk blir dømt for. Nå ønsker han endring.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5