Bekrefter at Molde har godtatt et bud på stortalentet

Pappa Alf-Inge Håland sier at Red Bull Salzburg er en av klubbene som er aktuelle for stortalentet.

Erling Braut Håland har storspilt de siste månedene. Det kan føre til overgang til en europeisk storklubb.

Pappa Alf-Inge Håland bekrefter at Molde har godtatt et bud på stortalentet Erling Braut Håland, og TV 2 skriver at de er på vei til østerrikske Salzburg for å forhandle med Red Bull Salzburg.

– Hvis det gjelder Erling så har jeg ikke så mye mer å si en at han har fått tillatelse til å snakke med andre klubber da de har godtatt et bud, sier Alf-Inge Håland til TV 2.

Les også

Erling Braut Håland lærte hemmelige «Solskjær-triks» før målshowet mot Brann

TV 2 erfarer at overgangssummen kan være mellom 50 og 60 millioner kroner, og Alf-Inge Håland skriver nå at det er opp til sønnen om overgangen blir realisert.

– Opplegget skal være veldig godt sportslig dersom han velger å gå. Red Bull er en av klubbene som er aktuelle ja. Jeg kan ikke si mer nå dessverre, sier Håland til TV 2.

Les også

Solskjær gjør minst fire endringer på laget - og har latt Håland bli igjen i Norge

Romsdal Budstikke har vært i kontakt med Molde før kveldens kamp mot Albania. Rbnett snakket med Molde-direktør Øystein Neerland i Albania torsdag. Han sier at han ikke har noen kommentar rundt spillerlogistikken i klubben.

På gårdagens pressekonferanse svarte Molde-trener Ole Gunnar Solskjær på spørsmål om at talentet ikke var med til Albania, hvor laget møter Laçi torsdag kveld.

– Erling Håland har fått noen dager fri etter en hektisk periode med G19-EM og kamper med oss. Christoffer Remmer har slitt litt med en vond legg, mens Etzaz Hussain gjør seg klar for kampen søndag, sa Ole Gunnar Solskjær på onsdagens pressekonferanse Laçi stadion.