Dorsin tilbake i startelleveren mot Reykjavik

Kåre Ingebrigtsen stiller med sitt sterkeste lag.

GLAD GJENG: Det var munter stemning på siste trening før kvalifiseringskampen mot KR Reykjavik. Mikael Dorsin får trener Kåre Ingebrigtsens tillit mot islendingene.

REYKJAVIK (Adressa.no): Veteranen Mikael Dorsin ble vraket til 3-0-seieren mot Odd, men på siste trening før kamp ble han drillet inn i forsvarsfireren. Jørgen Skjelvik flyttes tilbake i midtforsvaret for å overta Stefan Strandbergs plass ved siden av Holmar Örn Eyjolfsson.

Ut fra treningen å bedømme er det disse elleve Bruttern har valgt ut:

Rosenborg (4-3-3): André Hansen – Jonas Svensson, Holmar Örn Eyjolfsson, Jørgen Skjelvik, Mikael Dorsin – Mike Jensen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø – Pål André Helland, Alexander Søderlund, Tobias Mikkelsen.

Les også

Advarer mot undervurdering:  - Bare i Norge vi tror det kun er fiskere på Island

Selnæs ga seg før treningen var slutt

Ole Selnæs gikk av banen ca. 30 minutter før treningen og så fortvilet ut da han ble fulgt inn i garderoben, men Ingebrigtsen beroliger supporterne med at det ikke er noe alvorlig.

— Ole er litt sliten og da gjør vi det som skal til for at han er 100 prosent klar i morgen. Han føler seg litt støl etter forrige kamp mot Odd og det er ikke unormalt.

- Så han er klar torsdag?

— Ja, det er han, forsikrer Ingebrigtsen.

Les også

Selnæs-agenten varsler flere bud

Forventer scoring

Underveis i den én time lange treningen på KR-völlur, likte Rosenborg-treneren det han så av gressmatta på torsdagens kamparena.

— Det er en fin bane. Vi håper at det begynner å regne slik at ballen går fortere. Vi skal holde et høyt tempo og forsøke å slite dem ut, slik vi alltid gjør, sier Bruttern.

Ingebrigtsen forventer å møte et Reykjavik-lag som ikke ligger like lavt som Vikingur og i stedet jakter et godt resultat før returoppgjøret på Lerkendal. Grunnen var at han føler seg trygg på at RBK scorer på hjemmebane og han legger ikke skjul på at han regner med at laget hans får med seg minst ett bortemål også.

— Gjennom hele vinteren og våren har vi kommet oss til store sjanser og det er få kamper vi ikke har scoret. Jeg er sikker på at vi kommer til store muligheter mot Reykjavik også og med spillerne vi har, er sjansen stor for at det blir scoring også, sier han.

Kampstart er 21.15 og du kan følge kampen direkte på adressa.no.