To kjappe overtidsmål reddet Klepp: – Helt utrolig herlig

Klepp tok sin første seier for sesongen etter imponerende snuoperasjon i sluttminuttene.

Hege Hansen sørget for å bli matchvinner da hun sendte ballen inn i nettmaskene tre minutter på overtid.

KLEPP - LYN 3–2:

(Aftenbladet): Klepp gikk på et surt tap i sin første hjemmekamp mot Arna-Bjørnar for tre uker siden. Lørdag skulle det tapet revansjeres, men det så unektelig ikke ut til å gå veien for hjemmelaget.

Gjestene gikk nemlig rett i strupen på Klepp og sjokkåpnet med å ta ledelsen allerede etter tre minutter ved Linn Huseby. Denne scoringen virket på mange måter lammende på flere av hjemmelagets spillere. Før pause var det ikke mye som stemte for spillerne ute på banen.

– Vi fant i grunnen aldri ut av det bastante forsvaret til Lyn og vi gikk oss fast gang på gang, sier Klepp-kaptein Tuva Hansen.

Les også

Før helgens seriestart i Toppserien: Klepp-spillerne kjenner kriblingen og sikter mot medalje

Hanne Kogstad, til høyre, sørget for at Klepp reduserte til 1–2 kvarteret før slutt.

Lyn kontret inn sitt andre mål

Selv om Klepp presset på i medvinden etter pause, var det igjen Lyn som fant veien til nettmaskene. Det skjedde allerede etter 12 minutter av omgangen. En overgangsmulighet sørget for at Mimmi Mathilda Löfwenius fikk all verdens tid til å plassere ballen forbi Klepps keeper.

– Det surret litt i bakhodene våre ute på banen akkurat når den scoringen kom. Tap nummer to var ikke akkurat det vi spillere trengte nå, men vi var veldig bestemte på at vi skulle gi alt helt til siste slutt i denne kampen, sier Hege Hansen.

Kvarteret før slutt ble det litt mer spenning i kampen, da sørget nemlig Hanne Kogstad for redusering. Og like etter den scoringen haglet det med sjanser for hjemmelaget.

– Jeg hadde et par gode sjanser jeg burde scoret på, men ballen ville bare ikke forbi keeper, forklarer Hege Hansen.

Maren Aune Knudsen og de andre Klepp-spillerne sørget i alle fall for at det ble spenning helt til slutt i oppgjøret mot Lyn.
Les også

Klepp-spissen etter knepent tap: – Vi er for snille og puslete

To kjappe overtidsmål

Det så ut til å vippe i Lyns favør da overtiden begynte. Men Klepp-spillerne ga slett ikke opp, og Elisabeth Terland sørget for utligningsmålet snaue to minutter på overtid.

Og det var slett ikke slutt med det. Minuttet senere sørget Hege Hansen for at alle tre poengene ble igjen på Klepp.

– Helt utrolig herlig å se ballen gå inn i nettmaskene og at vi skulle ta hjem seieren i denne kampen. Måten vi vant på gir oss utrolig mye motivasjon og inspirasjon før vi skal møte Grand/Bodø her hjemme neste søndag igjen, understreker Hege Hansen.

– Publikum fikk i alle fall full valuta for inngangspengene med en slik spennede kamp helt til slutt. Det er vel riktig å si at vi pinte alle som så på med å vente så lenge før vi scoret de avgjørende målene, mener Klepp-kaptein Tuva Hansen.