Fotball

Trondheims-Ørn vant målfesten

<p>Lå under med to etter 15 minutter, men svarte med fire mål i andre omgang.</p>

Trondheims-Ørn 4 - 3 LSK Kvinner Foto: Håkon Jacobsen

  • Øivind Presthus

Tina Wulf startet snuoperasjonen da hun plasserte et frispark hardt i keeperhjørnet etter en times spill på Ranheim Stadion. Det ga Trondheims-Ørn den dytten laget trengte etter at LSK ledet med to mål til pause.

For kampen startet elendig for Ørn. Allerede etter 15 minutter trillet Nasra Abdullah inn gjestenes andre mål bak Ørn-keeper Ingvild Johansen.

— Det så ut som vi ikke hadde trua på oss selv det første kvarteret. Vi fikk litt kjeft fra sidelinja, og da ble vi bedre og oppdaget at LSK ikke var noe bedre enn oss, sier tomålsscorer Kristin Lie etter kampen.

- Ren trønderenergi

Lie fulgte opp med to scoringer etter at Wulf reduserte, og fullførte snuoperasjonen for Trondheims-Ørn. LSK reduserte en gang til etter det, men Ørn fikk en fortjent seier da Andrea Haugstøyl satte inn 4-3 via stolpen.

- Det fine banespillet uteblir i denne kampen, men vi vinner krigen. I dag er Ørn ren «trønderenergi» i andreomgang, sier trener Thomas Dahle.

Han forklarer 4-1 etter pause slik:

— I andre omgang er vi mye tøffere i gjenvinningen av ballen. Vi trykker på med mange spillere inne i motstanderens felt, og spillerne er mer helhjertet, råere og tøffere i hodet. Det er en fantastisk gjeng å være trener for, de er så lojale som det går an å bli, sier Dahle.

GLADE JENTER: Ørn feirer seieren mot LSK. (Foto: Håkon Jacobsen)

2-0 en farlig ledelse mot Ørn

Oda Fugelsnes gjorde nok en god kamp på høyrekanten til Ørn, og sendte blant annet den målgivende pasningen da Lie la på til 3-2. – Vi vet jo at to mål – det er ikke så mye å ta igjen. I pausen ble vi enige om at det burde være mulig å score tre mål, og når vi trengte fire fikk vi til det også. Det er utrolig artig å vinne slike kamper, sier Fugelsnes.

62 tilskuere så kampen på Ranheim Stadion.

Kampfakta

Trondheims-Ørn stilte med følgende lag i en 4-3-3-formasjon: Ingvild Johansen – Camilla Åseng, Solfrid A. Dahle, Synnøve Lindseth, Ida Flakk (Martine Flakk fra 81. min.) – Andrea Haugstøyl, Tina Wulf, Inger Ane Hole, Gunilla Forseth (Marita Eide fra 57. min), Kristin Lie (Kristin Sjøvold fra 81. min.), Oda Fugelsnes.

Mål: : 0-1 Marita Skammelsrud Lund (7. min.), 0-2 Nasra Abdullah (14. min.), 1-2 Tina Wulf (61. min.), 2-2 Kristin Lie (70. min.), 3-2 Kristin Lie (76. min.). 3-3 Isabell Herlovsen (80. min.) 4-3 Andrea Haugstøyl (82. min.).

  1. Les også

    Tofte Ims-dobbel sikret Klepp-seier

  2. Les også

    Straffedobbel senket Sandviken

  3. Les også

    To poeng til tabelltopp