Fotball

Møller Dæhli klar for Cardiff

Var også ønsket av Manchester United.

svp://17182?view=ap
  • Reidar Løfaldli
  • Helle Skjervold

CARDIFF (aftenposten.no): Stortalentet Mats Møller Dæhli er klar for Premier League-klubben Cardiff. Det bekrefter spilleren selv overfor aftenposten.no etter lørdagens kamp mellom Cardiff og West Ham.

— Jeg valgte Cardiff fordi jeg ønsket å spille for en manager som satser på meg. Det gjør Ole Gunnar, sier 18-åringen.

Oslo-gutten, som var en del av Manchester Uniteds ungdomsakademi frem til sist sommer, sier at han gleder seg til å starte treningen med sin nye klubb på mandag.

Glad Solskjær

— Det gikk fortere enn forventet. Jeg er veldig glad over å kunne si at vi har signert Mats fra Molde, sier Ole Gunnar Solskjær.

Manageren tar nå med seg spilleren fra Molde til spill i Premier League for den walisiske klubben.

— Det har tatt litt tid, fordi vi har fått litt konkurranse om ham. Men nå er jeg fornøyd med at han har kommet hit, sier kristiansunderen.

Solskjær vil ikke gå ut med noen overgangssum for Møller Dæhli.

— Jeg vil ikke legge mer press på gutten, humrer Cardiffs norske manager, som måtte se sitt lag tape hjemme mot West Ham i sin første ligakamp.

LES OGSÅ:

Les også

Surt tap for Solskjær i debutkampen

Ola Bernhus:

Les også

Solskjær må begynne bakfra

— Ønsket av United

Solskjær bekrefter at Manchester United var ute etter Dæhli, og det var derfor det tok tid. men at han er glad 19-åringen valgte Cardiff.

— Mats er et stort talent som har en stor fremtid i fotballen. Han vil ta med seg mye entusiasme og energi til klubben, og er kommet til Cardiff for å spille på førstelaget, slår manageren fast.

- De to første kjøpene du har gjort til Cardiff er begge nordmenn som du kjenner godt. Legger det ekstra press på dem?

— Disse to spillerne har bakgrunn fra Manchester United, og er godt kjent i England fra før, slår Ole Gunnar Solskjær fast.

svp://17182?view=ap

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Cardiff City