Fotball

Hussain gjenforenes med Solskjær

<p>Jonsson: — Vi er enige med Molde om prisen.</p>

Fotball , 22. Juli 2012, Tippeligaen , EliteserienFredrikstad FK - H¿nefoss BKEtzaz Hussain stirrer p¿ dommer Trygve KjensliFoto: Sjur St¿len , Digitalsport Foto: Digitalsport

  • Stian Rønningen

Kriserammede Fredrikstad er enige med Molde om salg av Etzaz Hussain

Dermed er duket for gjenforening med gamletreneren for Hussain, som spilte under Ole Gunnar Solskjærs ledelse i Manchester United.

Ifølge Fredrikstad sportssjef Joacim Jonsson klubbene enige om prisen på Hussain.

— Vi er godt fornøyd med den avtalen vi har fått med Molde. Det er kun legesjekk og den personlige avtalen som gjenstår, sier Jonsson til Aftenposten.no.

Ifølge NRK skal tilbudet fra Molde være på rundt tre millioner. Jonsson ønsket ikke å gå nærmere inn på avtalen med Molde, men sier:

— Ut i fra markedet har vi fått en pris som vi er fornøyd med. I den situasjonen vi er må vi selge spillere.

Sammenlignet med Viking og Vålerengas salg av Valon Berisha og Håvard Nielsen blir overgangssummen for Hussain som en parentes å regne, noe Jonsson er enig i.

— Det var noen sinnssyke summer de fikk, men det er jo et positivt tegn for norsk fotball. Vi selger jo ikke til Red Bull Salzburg, men til Molde

Serber klar

Med spillere som forsvinner fra en allerede syltynn tropp har Jonsson og Fredrikstad ytret et ønske om å få inn flere spillere.

— Vi har mistet seks-syv spillere fra førsteelleveren siden i fjor, og på grunn av økonomi har vi ikke kunnet erstatte dem.

Tross salget av Hussain regner ikke sportssjefen med å få bruke noen av pengene til forsterkninger, men med andre midler håper klubben å sikre de avgjørende forsterkningene med tretten kamper igjen å spille.

— Vi regner ikke med å få brukt noen av pengene fra salget av Etzaz (Hussain) til spillerkjøp, men vi er avhengig av å forsterke laget før høstsesongen, hevder Fredrikstads sportsjef.

Ifølge Jønsson er Fredrikstad i ferd med å sikre seg den 24 år gamle serberen Nenad Sreckovic på lån ut resten av sesongen. I tillegg ønsker Fredrikstad og Jonsson å hente flere spillere som kan gå rett inn i førsteelleveren.

- Han er så godt som klar. Spilleren er aggressiv og har gode dribleferdigheter og vil forsterke laget. I tillegg ser vi etter spillere med rutine fra spill i eliteserien som kan gå rett inn på laget nå på høstseongen, sier Jonsson til Aftenposten.no.

  1. Les også

    Hønefoss ga Molde hjelp i tetkampen

  2. Les også

    Plankekjøring for Strømsgodset

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering

Les mer om

  1. Eliteserien